Fremad Amager-Vendsyssel FF-25. September 2021 15:00

Fremad Amager vs Vendsyssel FF
Fremad Amager 0.00 (AH)
15:00 25. september 2021
Tippet til 2.19
Units 2/10
Vundet
Udgivet 24. september 2021 16:11
Der er bundopgør i den danske 1. division, hvor Fremad Amager tager imod Vendsyssel. Fremad Amager kommer fra en pokalkamp mod Randers FC onsdag aften, hvor de egentlig bed meget godt fra sig – særligt i første halvleg.

Fremad Amager har fået en svær start under Peter Løvenkrands, men der er tydelige fremskridt at spore hos 'Øens hold'. Fremad Amager har vundet de seneste to hjemmekampe på kunstgræsset på Sundby Idrætspark mod henholdsvis HB Køge og Nykøbing FC. Kristoffer Munksgaard og Momo Fanye Toure har virkelig fundet ind i et godt samarbejde offensivt og defensiven er også i bedring. Her skal Pierre Kanstrup forsøge at holde styr på de unge folk Emil Staugaard og Jacob Haahr, men er blevet skolet i henholdsvis Brøndby og FCK. Desto mere Fremad Amager får spillet sammen, desto bedre bliver de. Det er et hold med en god blanding af profilerede navne og talenter.

Vendsyssel er stadig uden sejr i årets 1. division – og så har de ovenikøbet også tabt i pokalturneringen til Brabrand fra 2. division. Vendsyssel har store defensive problemer og har lukket mål ind i samtlige af de otte kampe, de har spillet indtil videre.

Det er to hold der tørster efter en sejr og tre point, som vil bringe dem op i tabellen. Jeg har dog svært ved at se, hvorfor et hold, der endnu ikke har vundet skal være favoritter på udebane mod et hold, som har vundet de seneste to kampe på hjemmebane. Det eneste der bør tale imod, er at Fremad Amager kommer fra en pokalkamp mod Randers FC. Det bør dog ikke gøre så stort et udslag, at Fremad Amager er underdogs på eget 'græs'. At kampen spilles på kunstgræs bør også tale til hjemmeholdets fordel.

Kigger man på de indbyrdes kampe, så vandt Vendsyssel godt nok det seneste, men det var i Nordjylland i maj, hvor Fremad Amagers sæson mere eller mindre var slut, og hvor Vendsyssel skulle bruge point i bundstriden. Kampene i Sundby Idrætspark viser noget andet. Fremad Amager har vundet de seneste tre kampe på eget 'græs' mod Vendsyssel.

Fremad Amager – Vendsyssel FF Odds


Fremad Amager – Vendsyssel FF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar