Freiburg vs Mainz 05 – 21. apr.

Fodbold Bundesliga
Freiburg
Mainz 05
21. apr.
20:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

21. apr.
20:30
Over 2.5 mål
Tabt -3,00

Units

3/10
Over 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Mainz forbedret under Bo Henriksen. En sandsynlig nedrykning skiftet ud med en reel chance for overlevelse. Det kræver dog point for at komme i mål.
  • Freiburg kan stadig nå Conference League pladserne og med lidt medvind Europa League (såfremt Bayern/Dortmund vinder CL). Mon ikke de sigter efter det.
  • Freiburg med det sjette højeste xG denne sæson mens Mainz har den sjette højeste siden Bo Henriksen overtog ansvaret tilbage i februar.

| Sidst opdateret:


Analyse

Der resterer fem runder af Bundesligaen og både Freiburg og Mainz skal jagte point, og helst tre af slagsen. Freiburg har i skrivendestund tre point og en dårligere målscorer op til 6. pladsen. Reelt fire hold jagter den. Til deres fordel er Dortmund og Bayern stadig med i Champions League, og skulle en af dem vinde den, giver 7. pladsen Conference League deltagelse. Det er værd at holde sig til. Mainz lignede længe en nedrykningskandidat men den tidligere Brønshøj træner, Bo Henriksen, har fået vendt skuden med point i seks af otte kampe og dermed sat Mainz blot ét point efter Bochum over nedrykningsstregen.

Freiburg har været involveret i mange målrige kampe. Hele 20 af 29 har set 3+ mål og offensivt har de holdt sig til blandt de bedste i Bundesligaen. Forsvaret halter dog efter som den syvende ringeste målt på xGA. Skal de have tre point og spille sig tættere på Europa, er det offensiven som skal trække læsset. Desværre for dem er de tre midterforsvarer Ginter (fast), Lienhart (fast) & Schmidt (backup) samt de offensive Sallai (fast) & Weisshaupt (rotation) fraværende. Kun Sallai er et nyt fravær.

Man må løfte på hatten for den start Bo Henriksen har haft hos Mainz. Point i seks af otte kampe og en plads som anden sidst er skifte ud med en reel chance for overlevelse. Lige så imponerende er det at offensiven har bidraget med 14 mål og den sjette højeste xG siden midten af februar. Defensiven har stadig sine mangler med fire rene lagner og den sejtte højeste xGA i samme periode. Forsvarene Bell (roation) og Leitsch (rotation) sidde ude men har været fraværende længe.

Det ligner på forhånd en kamp mellem to hold der jagter tre point i hver sin ende af tabellen. Begge har været bedre offensivt end defensivt mens gæsterne har fornyet optimisme og tro på egne evner. Det kan ende underholdende.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar