18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Freiburg II-Wehen Wiesbaden-26. July 2021 19:00

Units 5/10 Tabt
Freiburg II vs Wehen Wiesbaden
Wehen Wiesbaden vinder
26. juli 2021 19:00
ComeOn
Tippet til 2.45
Udgivet 26. juli 2021 14:06
Freiburg II er rykket op i 3. Liga efter en flot sæson i Regionalligaen Sydvest, hvor de sluttede med 93 point efter 42 kampe. En flot indsats af mange unge spillere, men de bedste har nu taget skridtet til førsteholdet, og derfor må vi næsten formode at det er et svækket Freiburg II hold ift. sidste sæson.

Burkart, der blev topscorer med 16 mål er nu med førsteholdet, det samme er andre profiler som Sildillia, Weisshaupt, Schade og Ezekwem. Derudover er spillere som Faber, Herrmann og Pieringer blevet solgt. Det er mere eller mindre en helt ny stamme, der skal udgøre holdet for Freiburg II denne sæson. Ikke nok med at det er et nyt hold, så har de også kun fået små tre ugers forberedelse og to testkampe mod tvivlsom modstand.

Modsat kommer Wehen til opgøret som et etableret 3. Liga hold, efter at de sluttede på 6. Pladsen sidste år og forrige år var nedrykkere fra 2. Bundesligaen. Der har også været pæn med udskiftning på Wehen mandskabet, men her er der dog kommet rigtig fine spillere ind. Her har man f.eks. hentet Max Thiel og Emanuel Taffertshofer med adskillige 2. Bundesliga kampe på CVet.

Det taler en anelse ned at at Ben Bischof, Gianluca Korte, Sebastian Mrowca (Kaptajn), Lucas Brumme og Benedict Hollerbach er ude med skader, men ingen af disse svømmede i spilletid sidste sæson.

Wehen har haft over en måneds preseason, hvor de har nået hele fem testkampe. Heriblandt en 1-3 sejr over Frankfurt, der stillede med Kostic, N’Dicka, Hasebe og Da Costa fra start, hvilket vidner om et Wehen hold, der er godt med krummer i.

Kun ét reservehold var en del af 3. Liga sidste år, og her var der tale om giganterne Bayern München. De endte som nedrykkere med 37 point efter 18 kampe. Det er svært at forestille sig Freiburgs reserver skulle have bedre chancer i denne “voksen” liga.

Dortmund II er et andet reservehold i 3. Liga i år, og de bør stå en del stærkere end Freiburg II. De lagde ud mod Zwickau ude, hvor Zwickau stod i odds 2,10 ved KO. Dortmund II vinder opgøret 1-2, men xG i kampen ender 4,40 – 1,92 til Zwickaus fordel.

Der er naturligvis en vis form for hjemmebanefordel til Freiburg II, men større bør den heller ikke være. De åbner sæsonen på et nyt stadion, så omgivelserne er også nye på sin vis for Freiburg II, derudover så kan man ikke forestille sig, at der er adskillige fans, der vil se reserveholdet spille på en tirsdag aften.

Det kan være farligt at gå ud i første kamp af sæsonen, men jeg ser det som en glimrende mulighed, for at straffe den fejlvurdering jeg mener der er i styrkeforholdet på disse to hold. Man skal huske på at det for mange af Freiburg II spillerne, er første gang at de skal spille på seniorniveu og mærke forskellen.

Freiburg II – Wehen Wiesbaden Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 27. juli 2021 15:00.

Freiburg II – Wehen Wiesbaden Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar