Frederikssund IK-Solrød FC-2. October 2021 13:00

Frederikssund IK vs Solrød FC
1-tallet
13:00 2. oktober 2021
Tippet til 1.65
Units 3/10
Tabt
Udgivet 1. oktober 2021 22:28
Frederikssund endte som nummer to i sidste sæsons Danmarksserie Pulje 1, da kun suveræne Karlslunde endte over i den indledende del af Danmarksserien. I slutspillet havde Frederikssund det lidt sværere, men det skal ikke tage noget fra en flot sæson for Frederikssund. Størstedelen af Frederikssunds point kom på hjemmebane i sidste sæson. I indeværende sæson har Frederikssund ikke været så godt kørende som i sidste sæson, men har ikke desto mindre hentet tre sejre og to uafgjorte i otte kampe.

Straks værre ser det ud for Solrød. Solrød er oprykkere fra Sjællandsserien, som de faktisk også først rykkede op i, i sidste sæson. Det er med andre ord gået stærkt for Solrød, som også ser ud til at have det svært i Danmarksserien. Blot en sejr er det blevet til for Solrød. En sejr der i øvrigt kom mod bundholdet Union, som står noteret for otte nederlag i otte kampe og en målscore på 4-27. Så slemt ser det ikke ud for Solrød, men det er tæt på. Allerede på nuværende tidspunkt er der otte point op til de næste tre hold i rækken, så det virker allerede til at rækken er knækket. På udebane har Solrød tabt fire ud af fire kampe, og det er endda selvom de har mødt to andre oprykkere i form af Herstedøster og B 1903.

Der skal være forskel på et hold, der blandede sig i toppen af Danmarksserien i sidste sæson og et hold, der er rykket fra Serie 1 til Danmarksserien på to sæsoner. Klar sejr til Frederikssund her.

Frederikssund IK – Solrød FC Odds


Frederikssund IK – Solrød FC Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar