Frederikshavn White Hawks vs SønderjyskE – 9. september 2022 20:00

Profit
54,0
TBP
106,9%
Hitrate
49,5%
188 Tips
Ishockey icon
Metal Ligaen | 2022/2023
Frederikshavn White Hawks vs SønderjyskE
SønderjyskE
Tippet til 2.45
Units 5/10
Vundet +7,25
Udgivet 8. september 2022 23:07

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. SønderjyskE er bedre hold end Frederikshavn
  2. SønderjyskE sejrede i onsdags i Rødovre, uden at spille sig ud.
  3. SønderjyskE er ubesejret efter to kampe efter sejre over Esbjerg og Rødovre.

I det nordjyske tager Frederikshavn White Hawks mod SønderjyskE i en kamp mellem et par hold, der endnu ikke har tabt. Markedet har Frederikshavn som favorit, men det må være ud fra tidligere sæsoner, for jeg ser SønderjyskE som værende mindst en klasse bedre end Frederikshavn. Dog på udebane, så jeg går ikke helt amok på indsatsen.

Derfor skal du spille den:
Frederikshavn har ikke et lige så stærkt hold, som sidste sæson, hvor man har mistet en del profiler, men de er ikke blevet erstattet med lige så stærke spillere. SønderjyskE kommer dog med et noget stærkere hold end Frederikshavn, og kan stille med fire stærke kæder. Frederikshavn kan stille med to stærke kæder, mens resten af spillerne skal kæmpe for at holde modstanderne fra at komme til de store chancer og måske trække en udvisning i ny og næ.
SønderjyskE kommer fra en sejr i onsdags på udebane mod Rødovre Mighty Bulls, men man havde fuld kontrol over den kamp, og man brugte ikke unødige kræfter for at nedkæmpe Rødovre.
SønderjyskE ser stærke ud i denne sæson, og det bliver også i toppen, at de kommer til at ligge, mens Frederikshavn vil komme til at kæmpe omkring 7. pladsen i tabellen.

Det skal du holde øje med:
Frederikshavn har Tadeas Galansky i målet, og han er en af ligaens bedste målmænd. Skal Frederikshavn drille nogle af de andre hold, så skal han have en god kamp. Senest sejrede Frederikshavn med 2-1 på hjemmebane over Herlev Eagles, der også er spået en placering i den mere kedelige ende af tabellen.
Frederikshavn kan næsten spille frit mod de fleste hold, da mange eksperter ikke har den store tiltro til det nordjyske hold. Frederikshavn har en lille hal, hvor publikum kan få lavet en del larm, der gør det sværere for modstanderne at kommunikere på isen, som de kan udnytte til at komme til chancer.
SønderjyskE manglede senest et par forwards, men der er muligheder for, at den ene af dem er klar, hvis papirarbejdet er kommet igennem.

Team News:
Frederikshavn White Hawks var senest uden Jonas Jakobsen i offensiven, men ellers er de i stærkeste opstilling.

SønderjyskE var senest uden Mathias Borring Hansen (forward) grundet en skade, samt Alexandre Lavoie (forward), der endnu ikke havde fået sine papirer på plads. Er en af dem klar, så er det et klart plus for spillet.

Indbyrdes:
De indbyrdes kampe har været meget svingende for holdene, hvor holdene har skiftet til at vinde i Frederikshavn, og skal stime fortsætte, så skal SønderjyskE vinde denne kamp. Dog har Frederikshavn skiftet en del spillere og ny træner, så de tidligere kampe kan ikke bruges til det store.

“Let’s Beat The Bookies”

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Frederikshavn White Hawks – SønderjyskE Odds


Frederikshavn White Hawks – SønderjyskE Head 2 Head


Flere Tips

5. oktober 2022
21:00
Units 3/10
Tippet til 1.79
21:00
Units 1/10
Tippet til 2.03
6. oktober 2022
02:30
Units 2/10
Tippet til 2.48
Vis flere

Skriv et svar