18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Fredericia-Esbjerg fB-17. August 2021 18:00

Units 4/10 Vundet
Fredericia vs Esbjerg fB
Under 2.5 mål
17. august 2021 18:00
Mr Green
Tippet til 2.20
Udgivet 17. august 2021 11:53
Interessant opgør mellem top og bund, når to af de klubber, man før sæsonen forventede skulle kæmpe med om oprykning, mødes i Fredericia. Fredericia er kommet rigtigt godt fra land med tre sejre og en enkelt uafgjort, og trods en smal trup, så har man fået strikket noget rigtigt solidt sammen. Esbjerg har efter flere måneders kaos fået en ny træner, da Hyballa sagde farvel. Nu skal man til at bygge det hele op igen, efter at man også har sagt farvel til en del spillere – bl.a. Patrick Egelund, som er taget til kampens modstander, Fredericia.

Fredericia begyndt i foråret at switche over i en 3-5-2 opstilling, og det har man bevaret i denne opstart, hvor man har set styrket ud i bagkæden af, at Jeppe Gertsen fra Silkeborg er kommet til. Han komplementerer Erik Nissen og Christian Ege ganske godt, og samtidig er der Tobias Anker med sin store fysik og Morten Knudsen med sin pågåenhed, der kan give 3-bagkæden lidt forskellige muligheder.

Fredericia har set solide ud med tre clean sheets i fire kampe. Ude mod Nykøbing spillede man ganske vist 4-4, men det var faktisk ikke, fordi man tillod enormt mange og store chancer. Fredericia har generelt holdt modstanderne fra fadet, og det er blevet bedre i takt med at kampene er skredet frem. Nu møder man så Esbjerg, hvor man oven på de seneste måneder er endt som favorit, og der er da heller ikke tvivl om, at Esbjerg kommer i en forfatning, hvor de vil være tilfredse, hvis de kan få et enkelt point og begynde at skrabe lidt sammen til samlingen.

Esbjerg vil fortsat gerne bringe mange unge i spil og spille med et energisk udtryk, hvor det høje pres skal være kendetegnende. Det var dog relativt tydeligt, at man imod Horsens havde sat den plan på standby, da man gik tilbage i en 4-4-2 formation og et klart lavere pres. Dette sandsynligvis som en konsekvens af, at man lige skal have struktur i holdet og forsøge at sætte nogle ”sikre” point på tavlen, inden man begynder at tage initiativ med højt pres og øget tempo. Det hænger ofte bedre sammen, når der er styr på den defensive struktur og på placeringen i tabellen.

Det var en ny 4-bagkæde, der spillede mod Horsens og endnu vigtigere, så udgjorde Strunck og Parunashvili kæden foran, hvor man nærmest lå som dobbelt-6’ere og beskyttede holdet – særligt i rest-delen. Ikke alene endte kampen 0-0, men endnu vigtigere, så blev der scoret 0,81 – 0,59 i xG og kun fem afslutninger i kampen fandt vej mod målet. Esjerg har haft problemer med at skabe noget offensivt og snitter kun lige over 0,5 xG pr. kamp i denne sæson. Til gengæld lignede de et hold, der havde fået bedre styr på defensiven, og jeg vil ikke være overrasket, hvis vi ser samme kampbillede i tirsdagens kamp, hvor Fredericia vil dominere på bolden, men skulle kæmpe hårdt for at bryde igennem en mere sammentømret Esbjerg-defensiv.

Fredericia – Esbjerg fB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Fredericia
Esbjerg fB
Odds are subject to change. Last updated 17. august 2021 17:58.

Fredericia – Esbjerg fB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar