Frankrig vs Polen – 25. jun.

Fodbold EM
Frankrig
Polen
25. jun.
18:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

25. jun.
18:00
Frankrig -1.50 (AH)
Tabt -4,00

Units

4/10
Frankrig -1.50 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

 • Frankrig spiller for 1. pladsen, og her kan målscoren blive vigtig
 • Polen har intet at spille for og Lewandowski med skadeesproblemer
 • Kylian Mbappé forventes retur

Analyse

Jeg er tidligt ude på en fransk storsejr over Polen, der efter pointdelingen mellem Frankrig og Holland er ude af slutrunden, da man efter to kampe har 0 point og -3 i målscore – og tilmed møder favoritterne fra Frankrig. Polen har altså intet at spille for, og det må i høj grad gøre noget ved motivationen – også selvom det er en slutrunde. Naturligvis vil man gøre alt, hvad man kan for at gøre fans og hjemland stolte, men den modgang, man møder mod Frankrig, kan hurtigt sætte sig i spillerne, og så bliver det tungt.

Polen har tilmed udfordringer i angrebet, da Robert Lewandowski først lige nu er returneret fra en skade og ikke ser ud til at kunne spille meget mere end en halv time. Han kom ind mod Østrig, men havde ikke stor indflydelse og var blot med til at tabe 3-1 til Østrig. Polen har tilladt mange chancer mod både Holland og Østrig, og de bør få store problemer mod en stærk fransk offensiv, der har alt at spille for.

Gruppesejren bliver vigtig, da man skaber en nemmere vej mod finalen med en sejr, og den tilfalder den nation af Frankrig og Holland, der vinder størst i sidste gruppekamp. Et klart incitament for Frankrig til at spille offensivt og gå efter storsejren, fordi målscoren netop bliver afgørende, og fordi der bør være noget at hente overfor en modstander, hvor det er uden betydning, om de taber 1-0 eller 2-0.

Frankrig spillede en ganske hæderlig 2. halvleg mod Holland og skabte over 1 på xG med 16 afslutninger til følge i kampen. De havde flere gode forsøg, men manglede en skarpretter, og derfor bliver det vigtigt, at Kylian Mbappé sandsynligvis er klar igen med en maske til den brækkede næse. Mbappé har kæmpestor indflydelse på det franske hold og den franske offensiv, men Polens vaklende defensiv vil komme i problemer overfor de mange dygtige individualister.

Frankrig kommer naturligvis til at lytte med på, hvordan det går i Hollands kamp sideløbende med deres egen kamp, men som udgangspunkt, så bør Frankrig gå efter at sætte det på plads på egen hånd, og her har man langt bedre forudsætninger for en storsejr end Holland, der møder Østrig, som har set stærke ud, og som har alt at spille for.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

5 Kommentarer

Skriv et svar

 1. Higuain

  Hej Frank. Tak for din kommentar. Jeg vil mene, at der er stor forskel i at blive 1’er og dels sikre sig at møde Tyrkiet/Tjekkiet frem for risikoen for Belgien, der sagtens kan blive nr. 2 i deres gruppe. Vigtigst er det dog, at man ikke ender i halvdel med Portugal, Spanien, Tyskland, som har lignet de tre stærkeste hold indtil videre. Vh Higuain

  1. Frank Pilantra

   @Higuain Ja, der er ved at opstå en lille ´autobahn´ til finalen, hvis man kan undgå at havne i den svære afdeling; alt efter hvordan man vurderer England, men tror ikke de franske spillere frygter at skulle møde Southgates mandskab.

 2. Frank Pilantra

  “Gruppesejren bliver vigtig, da man skaber en nemmere vej mod finalen med en sejr”

  1. Frank Pilantra

   @Frank Pilantra Hov, kom til at trykke ´enter´. Er det helt sikkert, at det er en fordel at blive 1´er i gruppen? Hvis Frankrig bliver 2´er, så skal de møde 2´eren fra Gruppe E, som er noget Rumænien, Ukraine, Slovakiet. Og derefter sandsynligvis vinderen af Gruppe F som er Tyrkiet/Portugal. Hvis Frankrig vinder gruppen så skal de møde 2´eren fra Gruppe F (igen Tyrkiet/Portugal). Det gør ikke umiddelbart den store forskel for mig at se. Jeg tror ikke på, at vi får en vild kamp og de franske spillere vil sikkert være opmærksomme på at undgå at havne i karantænefare, så jeg vil nok foretrække at se nærmere på kort-specials og særligt odds for 0 kort til Frankrig.