18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 74,5
TBP 106,8%
Hitrate 47,4%

Frankrig U21-Nordmakedonien U21-2. September 2021 18:30

Units 1/10 Vundet
Frankrig U21 vs Nordmakedonien U21
Begge hold scorer: nej
2. september 2021 18:30
ComeOn
Tippet til 1.60
Udgivet 30. august 2021 09:35
U21 EM, kval.
Frankrig skal have bygget et nyt hold op til U21 EM 2023 mens Nord Makedonien har flere gengangere. Alle de offensive er dog nye og uprøvet.

Frankrig var med til sommerens U21 slutrunde, hvor de røg ud i kvartfinalen. Kun få spillere er tilbage fra det hold i form af forsvar Badiashile og angriberen Gouiri. Heldigvis for træner Ripoll har Frankrig dog stærke ungdomsspillere og det har været nemt at sætte et nyt hold sammen. Ind er bla kommet Leeds målmand Meslier, Rennes forsvarene Truffert & Badé, Marseille forsvar Saliba, Rennes 6'eren Camavinga som formentlig får selskab af Lyon's Caqueret på midten. Selvom der er 19 mand med 5 eller færre U21 landskampe på CV'et er det på papiret stadig et godt hold Frankrig kan stille. Særligt defensivt hvor alle mand er faste i enten Ligue 1, Premier League eller Super League (Schweiz).

Nord Makedonien har modsat Frankrig flere gengangere på deres hold. Hele seks mand var også omkring holdet i deres seneste U21 EM kval, hvor de fik en flot 2. plads og scorede hele 20 mål. Retfærdigvis var de i gruppe med svage U21 hold som Færøerne, Montenegro og Kazakhstan. Spanien vandt ni af ti kampe og lukket blot ét mål ind i den gruppe. Nul mod Nord Makedonien. Selvom gæsterne har flere med fra sidste kval, må de skifte ud på alle de offensive positioner. Alle mand der stod for deres 20 kval er ikke med på U21 længere. Det er tilgengæld spillere fra deres lokale liga, den bulgarske 2 div og et par udenlandsk fødte fra Schweiz og Australien kan få debut. Alt i alt lader det til at Nord Makedoniens styrke er at finde i defensiven mens offensiven er et niveau eller tre under hvad feks hold som Frankrig er vant til.

Nord Makedonien har spillet tre træningskampe siden sidste kval. Her scorede de hele otte mål men modstanderne var også reserve spækket hold fra østeuropa. Frankrig skal have spillet et nyt hold sammen men til deres fordel er alle mand faste på et højt niveau til dagligt. De skal formentlig bruge et par kampe på at finde hinanden men det samme skal gæsternes offensiv.

Gode chancer for at Frankrig åbner ballet med et clean sheet, eller at der som minimum kun komme et hold på tavlen.

Frankrig U21 – Nordmakedonien U21 Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Frankrig U21
Nordmakedonien U21
Odds are subject to change. Last updated 2. september 2021 18:27.

Frankrig U21 – Nordmakedonien U21 Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar