18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Frankrig-Tyskland-15. June 2021 21:00

Units 3/10 Tabt
Frankrig vs Tyskland
Uafgjort
15. juni 2021 21:00
Cashpoint
Tippet til 3.25
Udgivet 15. juni 2021 07:00
Gruppe F er sidste omgang af 1. Runde til EM 2020, og vi kan allerede nu gøre status over hvad tendensen har været. Vi har set meget nervøse mandskaber, der både har skulle omstille sig fra en lang sæson, men også tilvænne sig den varme, der lige nu ligger over Europa. Vi har godt nok kun set 2/10 uafgjorte kampe, men vi har set en masse tætte opgør, og ingen pånær Italien og Belgien har været deres modstandere helt overlegen.

Tyskland indtager hjemmebane i München og vi forventer stadig 22 grader ved kampstart. På trods af hjemmebanefordelen er Frankrig stadig gjort til små favoritter, og det er ikke nogen overraskelse. Det franske mandskab har på papiret formentlig det stærkeste hold til EM, men de har aldrig været kendt for at køre deres modstandere over under Didier Deschamps. De vandt f.eks. VM i 2018 ved at spille tætte kampe, og de har intet behov vist for at dominere gruppespillet. I 18 vinder de 1-0 over Peru, 2-1 over Australien og spiller 0-0 mod Danmark.

Tyskland er stadig en svær størrelse at vurdere. De spillede 1-1 mod Danmark i en testkamp op til EM, og her så vi at relationerne stadig ikke er helt på plads, efter Joachim Löw stadig er igang med at implementere sit generationsskifte. Efterfølgende vandt de 7-1 over Letland, men det siger næppe noget op til deres kamp mod Frankrig.

Gruppe F er en helt speciel størrelse i år. Vi tæller Frankrig, Tyskland, Portugal og Ungarn. Der er ingen tvivl om at Ungarn er de klare underdogs, og man må forvente at både Frankrig, Tyskland og Portugal går videre. 1. pladsen har selvfølgelig noget at sige, men kan man sælge denne kamp for 1 point inden, så er der nok ikke nogle af landsholdene, der vil være overvejende utilfredse. Spiller Frankrig, Tyskland og Portugal alle uafgjort indbyrdes, så vil 1. pladsen blive afgjort afhængigt af størrelsen på sejren mod Ungarn. Dermed vil alle de tre hold også slutte på 5 point, hvilket bør være rigeligt til at gå videre blandt de bedste 3’ere.

Frankrig – Tyskland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 08:36.

Frankrig – Tyskland Head 2 Head


Skriv et svar