France-Bulgaria-8. June 2021 21:10

Frankrig vs Bulgarien
Under 3.5 mål
21:10 8. juni 2021
Units 1/10
Vundet
Udgivet 8. juni 2021 09:35
Kamp: Frankrig – Bulgarien
Tip: Under 3,5 mål
Odds: 1,75
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Frankrig spiller deres sidste testkamp inden de tager hul på deres EM 2020. Didier Deschamps har valgt sig en lidt lavere rangerende modstander, som kan give holdet lidt selvtillid op mod deres første EM kamp. Modstanderen er Bulgarien, der ikke formåede at kvalificere sig til EM, og som blot kigger mod en sommerferie efter denne kamp. 

På trods af Bulgarien står foran en sommerferie, så kommer de formentlig til at give alt mod de franske verdensstjerner. Det er sjældent at de bulgarske spillere, har muligheden for at stå overfor Paul Pogba, Kylian Mbappe og Antoine Griezmann. 

Det er sjældent at Frankrig tromler deres modstandere midtover, specielt i deres tid under Didier Deschamps, hvor de er notorisk kendt for at tage små, men sikre sejre. Det klinger måske lidt hult, når man lige har slået Wales 3-0, men her blev Neco Williams udvist allerede efter 26 minutter, hvilket gør at man ikke kan bruge resultatet til meget. 

Det kommer for Frankrig meget til at handle om, at få de sidste taktiske ting på plads, samtidig med at man ikke ødelægger sig selv med skader lige før start.


France – Bulgaria Odds


France – Bulgaria Head 2 Head


Skriv et svar