18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 0,8
TBP 105,9%
Hitrate 35,7%

Fortuna Sittard-FC Twente-1. May 2021 18:15

Units 1/10 Vandt
Fortuna Sittard vs FC Twente
Fortuna Sittard vinder
May 1, 2021 18:15
Udgivet April 29, 2021 12:45
Kamp: Fortuna Sittard – Twente
Tip: 1-tallet
Odds: 2,95
Bookmaker: bwin
Spilbar ned til: 2,64
CV: 38%

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Vi draget til landet fyldt med tulipaner, hvor hjemmebanefansene i sidste spilrunde fik lov til at komme tilbage på de hollandske stadions. 5/9 kampe i runden endte med en hjemmesejr, og selvom det er svært at sige noget på baggrund af en runde, så forventer jeg, at det vil give et betydeligt løft til hjemmeholdene.

Med fire runder tilbage af Æresdivisionen befinder begge hold sig i sikkerhed for at undgå nedrykning. Man har dog til denne sæson lavet en ligaændring, som betyder at 5. til 8. pladsen indgår i ”European competition play-offs”. Fortuna Sittard og Twente har begge blot 2 point op til Heracles på den eftertragtede 8. plads, så det er bestemt noget at spille om her, men samtidig vil krydset heller ikke rigtig rykke noget bemærkelsesværdigt i jagten på europæisk fodbold til næste sæson. Det er da også hele 18 kampe siden at Fortuna Sittard sidst krydsede i ligaen.

Et forventet antal fans tilladt hjemme i Sittard bør være i omegnen af 1.000 grundet stadions størrelse. Samtidig er dog udelukkende hjemmeholdets fans, så det bare rykke nogle procenter. Der er positive takter hos Fortuna Sittard, som kan stille i noget nær stærkeste opstilling. Det så ud til at passe dem med mere lyd på lægterne i sidste opgør, hvor de ude imod ADO Den Haag vandt 3-0.

Omvendt så befinder Twente sig mildt sagt i et skadeshelvede. Deres helt store stjerne kreatør Václav Černý er skadet og har været ude siden januar. I den periode er man gået 1-7-6 og har lidt nederlag i sine seneste tre kampe. Selv med 4.000 hjemmebane fans i ryggen senest imod Utrecht spillede man ikke prangende og skabte blot 0.85 målt på xG. Det hjalp ikke på situationen at begge stoppere måtte lade sig udskifte med skade i løbet af opgøret, hvortil venstre stopper (Jayden Oosterwolde) registrerede sæsonens femte gule kort og derfor helt sikkert ikke er med til dette opgør. Han er i forvejen naturligt venstre back, men dækkede ind for skadede Julio Pleguezuelo. I september sendte man faste venstrebenede stopper Xandro Schenk til Saudi Arabien. Dario Đumić, velkendt herhjemme for sine Superliga-optrædender for BIF, blev hentet ind som erstatning og bør kunne få en start her til trods for, at han blev fravalgt fra start til seneste opgør.

Tyndt besat på stopperpositionen og uden sin kreatør – mon ikke Twentes træner vil ærgre sig gul og grøn over at være foruden så vigtige brikker? Iført selv samme farver forventer jeg, at Fortuna med sine fans i ryggen vil dominere kampen på chancer og i sidste ende nappe sejren og de tre point.


Fortuna Sittard – FC Twente Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 2. maj 2021 22:49.

Fortuna Sittard – FC Twente Head 2 Head


Skriv et svar