Fortuna Düsseldorf vs Eintracht Braunschweig – 7. apr. 13:30

Fodbold 2. Bundesliga
Fortuna Düsseldorf
Eintracht Braunschweig
7. apr.
14:30
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

7. apr.
14:30
Fortuna Düsseldorf vinder
Vundet +3,50

Units

5/10
Fortuna Düsseldorf vinder 1.70*

Tip-boosters:

  • Düsseldorf har den stærkeste formkurve i hele ligaen i øjeblikket, hvor det er blevet til fire sejre og en enkelt uafgjort i de seneste fem kampe, mens målscoren lyder på ganske flotte 13:3. Düsseldorf har ikke tabt en ligakamp i de seneste syv kampe i streg.
  • Düsseldorf har historisk set et rigtig godt tag på Braunschweig, hvor man ikke har tabt mod dem i de seneste otte indbyrdes opgør. Det er rent faktisk blevet til tre sejre i de seneste par kampe, mens det helt konkret blev til en udesejr på hele 1-4 i det omvendte opgør tilbage i oktober sidste år i denne sæson.
  • Düsseldorf er en af de farligste offensive hold i hele ligaen. Således har man græske Christos Tzolis, som er nummer to på topscorerlisten med hele 17 mål i sæsonen. Tzolis er intet mindre end brandvarm i øjeblikket med seks mål i de seneste fire kampe. Derudover har man hollandske Vincent Vermeij, som har scoret ni mål og lavet tre assists i sæsonen.

| Sidst opdateret:


Analyse

Vi skal søndag middag til Tyskland og til et opgør i det næstbedste række mellem Düsseldorf og Braunschweig, som har vidt forskellige ambitioner på dette tidspunkt i turneringen. Mens Düsseldorf fortsat drømmer og kæmper en hård kamp for oprykning til Bundesligaen, så kæmper Braunschweig for at undgå nedrykning i bunden af tabellen.

Düsseldorf er i øjeblikket placeret som nummer fire i ligaen, hvor man har to point op til Hamborg på tredjepladsen, som giver adgang til en play off kamp om oprykning til Bundesligaen. Düsseldorf har spillet en kamp færre end Hamborg, som lørdag vandt over Kaislerlautern. Drømmen om de to direkte oprykningspladser ser lidt sværere ud pt. med ni point op til Holstein Kiel på andenpladsen, som også vandt sin kamp lørdag.

Braunschweig har haft en elendig sæson og er i øjeblikket placeret blandt de tre nedrykningspladser i ligaen. Situationen er yderst intens i bunden af ligaen, hvor hele seks hold kun er afskilt af tre point. Braunschweig kan med blot et point i dag rykke væk fra nedrykningspladserne.

Tilbage i november sidste år hyrede klubben Daniel Scherning alene med det formål, at undgå nedrykning og de seneste to kampe har vist et solid opsving i formen med to sejre, hvor man eksempelvis i den seneste kamp vandt hele 5-0 over Elversberg. Såfremt Braunschweig kan fremfinde samme momentum i spillet i de resterende kampe i sæsonen, som i de seneste to kampe, så er det ganske sikkert, at klubben ikke rykker ned.

Holdnyt Düsseldorf

Træner Daniel Thioune har ingen nye fravær eller skader i forhold til den seneste kamp. Hjemmeholdet er dog fortsat uden en trio på midten i form af tyske Daniel Bunk, franske Nicolas Gavory og japanske Ao Tanaka, som alle fortsat er skadede.

Holdnyt Braunschweig

Daniel Scherning har en solid hovedpine til dagens opgør, idet han vil mangle to profiler i midterforsvaret. Jannis Nikolaou og Ermin Bicakcic modtog hver deres femte gule kort i kampen mod Elversberg og er derfor tvunget til at sidde ude med karantæne i Düsseldorf, hvilket er en betydelig svækkelse for holdet. Derudover er den irakiske angrebsspiller Youssef Amyn også ude med karantæne, men det er uden betydning for klubben, idet han ofte ikke har været en del af truppen i denne sæson.

Spilforslag

Det er givet, at Braunschweig kommer ind til dagens kamp med øget selvtillid og en høj moral efter at have vundet de to seneste kampe. Men i lyset af de defensive fravær hos udeholdet sammenkoblet med det faktum, at man møder et af de absolut stærkeste offensive hold i ligaen, så bliver det alt andet lige en rigtig svær kamp for dem.

Düsseldorf kan ikke bruge andet end en sejr i dagens kamp, såfremt drømmen om oprykning til Bundesligaen fortsat skal leve. De konkurrende hold sejrede således i lørdagens kampe og dermed er der intet andet end en sejr som tæller i dag.

Det er helt essentielt at bemærke, at der eksisterer en eurofi omkring Düsseldorf klubben i øjeblikket. Selvom man i den seneste kamp tabte med hele 4-0 til giganterne i Bayer Leverkusen i semifinalen i den tyske pokalturnering, så blev holdet alligevel fejret af deres tilhængere og jeg tror denne opbakning vil være altafgørende for at sikre en oprykning.

Düsseldorf har valgt at gøre billeterne til Braunschweig kampen gratis netop med henblik på at sikre sig en så solid opbakning til kampen som muligt, hvilket alt andet lige er et temmelig imponerende tiltag. Der er ikke flere tilgængelige billetter ledige, hvorfor et udsolgt stadium er lig med godt 55.000 tilskuere på plads til kampen.

Jeg føler mig ganske overbevist om, at Düsseldorf vinder kampen og vælger at spille fem units på udfaldet.

Cagliari vs Fiorentina
Cagliari

Uafgjort

Fiorentina

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar