Fortaleza vs Boca Juniors – 26. apr.

Fodbold Copa Sudamericana
Fortaleza
Boca Juniors
26. apr.
03:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

26. apr.
03:00
Fortaleza AH+0
Vundet +2,13

Units

3/10
Fortaleza AH+0 %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Fortaleza nyder godt af hjemmebanen højt mod nord. Det varme og fugtige klima er en udfordring for nogen gæster som tilmed skal ud på en lang rejse. Som følge heraf er blot otte hjemmekampe tabt de sidste to og et halvt år.
  • Boca Juniors har nået semifinalen i Copa de liga profesional. Kampen er blot tre dage efter denne. Kan få indflydelse på opstillingen.
  • Boca Juniors har flere spillere som kæmper med knubs og skader. Fortaleza uden blot én mand.

| Sidst opdateret:


Analyse

Fortaleza var i Copa Sudamericana finalen sidste år (tabte på straffe til Quito) og gør nu et forsøg igen. Klubben fra det nordlige Brasilien har fået samlet et stærkt hold de senere år som bliver ledet af argentineren Vojvoda. En erfaren og meget vellidt træner som har taget hul på sin tredje sæson med Fortaleza. En sjældenthed når man ikke er topklub. En stor del af Fortaleza’s succes er, også, bundet op på deres placering. Det nordøstlige Brasilien er varmt, fugtigt og meget langt væk fra de fleste andre hold i Serie A og kontinetalt. Der er 30 grader året rundt om en luftfugtighed over 80%. Det sidste er særligt ubehageligt for spillere som ikke er vant til det. På den baggrund har Fortaleza blot tabt otte hjemmekampe siden starten af 2022. Eneste nævneværdige fravær er angriber Marinho (rotation).

Boca Juniors har nået semifinalen i Copa de liga profesional efter en sejr over ærkerivalerne fra River Plate. Nu venter Estudiantes på udebane blot tre dage efter denne kamp. Nationalt succes er vigtigt for Boca Juniors efter de missede Copa Libertadores denne sæson for første gange siden 2017. I den kamp var der flere spiller som fik knubs, kramper og andre skavanker. Deriblandt forsvar Rojo, midtbanespillerne Pol Fernnndez & Equi Fernandez samt de offensive Merentiel og Cavani. Der er relativt gode chancer for at de enten bliver hjemme eller starter ude. Derudover er forsvarene Valentini (rotation / smidt af holdet), Blondel (fast) og midtbanemand Benitiz (rotation) fraværende.

Boca Juniors rejser 5000km nordpå og fra 18 grader til 30 grader og 80% luftfugtighed. En lang tur til et klima meget uvant deres nuværende. Argentina bliver også varm om sommeren men er det ikke iøjeblikket. Fortaleza kommer med alle mand klar og det er en stor kamp for sidste sæsons finalister. Tvivlsomt hvem Boca stiller op med men næste nationale kamp er potentielt større og kan resulterer i rotation. Gode chancer for at Fortaleza ikke taber kampen.  

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar