18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Fortaleza-Red Bull Bragantino-25. July 2021 21:00

Units 3/10 Vundet
Fortaleza vs Red Bull Bragantino
Fortaleza 0.00 (AH)
25. juli 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 1.72
Udgivet 19. juli 2021 12:55
1,80 hos Bet365
Brasilien, Serie A.
Fortaleza har fået en historisk god start på Serie A med 24 point efter 12 kampe. Bragantino er det bedre hold på papiret men spiller mange kampe iøjeblikket.

Fortaleza fra det nordlige Brasilien har fået en historisk god start på sæsonen med 24 point efter de første 12 kampe. Det bedst for noget hold fra nord, nogensinde. Fortaleza er generelt et rigtigt hjemmebane hold, primært grundet afstanden, og denne sæson er fem af seks vundet mens de sidste to sæsoner blev 65 af 94 point vundet hjemme. Forskellen er dog nu at de også vinder på udebane. Før sæsonen blev Vojvoda ansat som træner. En erfaren herre i Sydamerika og med hjælp fra nyerhvervelserne Titi og Benevenuto i forsvaret, midtbanespillerne Vargas og Éderson samt de offensive Robson & Pikachu har han fået skabet en konkurrencedygtigt hold, som er styrket i alle kæderne i forhold til tidligere. Eneste potentielt nævneværdige fravær er første målmand Alves som sad over senest.

Bragantino er rykket gennem rækkerne i raket fart efter Red Bull overtog klubben. I debut sæsonen, sidste sæson, fik de en flot 10'ende plads. Nu er de af point med Fortaleza og indtager fjerdepladsen. Truppen er også stærk med flere unge og spændende talenter. De må dog se bort fra deres formodet største da sidste sæson topscorer Claudinho er til OL. Deres succes betyder dog sammen tid at de er med i Copa Sudamericana, hvor de spillede sig videre fra gruppen. Det betyder at dette bliver deres otte kamp på 25 dage, og fjerde på blot 10 dage. Bragantino er fortsat ubesejret men fire af de sidste fem ligakampe er endt i en point deling. De mange kampe kan spille i rolle i hvorfor de ikke får vundet de tætte kampe.

Fortaleza er væsentligt forbedret denne sæson. De er rigtig stærke hjemme og det skyldes primært afstanden til de øvrige hold. Fortaleza er fra Ceara helt i nord. I dette match-up betyder det at Bragantino fra Sao Paulo skal ud på en 2800km lang rejse. De er vant til store afstande i Brasilien men når Bragantino har været ude på små 8400km rejser de sidste ti dage er det en ulempe at skulle møde Fortaleza nu. Særligt for et hold hvor mange er yngre spillere, uden erfaring i dette. Fortaleza har haft en uges forberedelse til kampen, har formentlig alle mand klar og ekstra gode chancer for at tage point og forhåbenligt tre fra Bragantino.

Fortaleza – Red Bull Bragantino Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Fortaleza
Red Bull Bragantino
Odds are subject to change. Last updated 25. juli 2021 20:56.

Fortaleza – Red Bull Bragantino Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

Skriv et svar