18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Forge FC-Pacific FC-26. September 2021 01:00

Units 5/10 Tabt
Forge FC vs Pacific FC
Pacific Fc AH+0.25
26. september 2021 01:00
ComeOn
Tippet til 1.76
Udgivet 24. september 2021 11:35
Canada, Premier League
Forge Fc har gang i et travlt program og har en vigtigere kamp i sigte. Pacific Fc har sat kursen mod mesterskabet og er i fremragende form.

Forge Fc er et sub-top hold i Canada og er med i Concacaf League for anden sæson i træk. I ligaen er de stadig en outsider til mesterskabet og har gode chancer for at ende indenfor top 3 men for mange af de tætte kampe tipper i modstandernes favør. Ni af 17 er vundet men med syv nederlag er der et stykke til Pacific i toppen. Mere relevant for Forge er at de spiller 1/16-finaler i Concacaf League. Her spillede de første af to kampe mod Independiente fra Panama i midtugen, hvor de fik 0-0 hjemme i Canada. De har derfor alt at spille for i returkampen i Panama blot tre dage efter denne kamp. Den kamp bliver deres sjette på 20 dage. På den baggrund er det ikke urealistisk at forvente de roterer mod Pacific.

Pacific har lagt sig alene i front i Canada med 36 point for 19 kampe men lige så imponerende med hele 36 mål scoret. Det er 11 mere end begge forfølgere i tabellen. De mange mål har været medvirkende til at de tætte kampe er tippet over til deres side, og med blot tre nederlag har de spillet sig selv i en god position. Formen er også god med blot tre nederlag i deres 21 kampe i 2021. Det inkludere pokalen. Truppen ser også fin ud med flere spillere der har erfaring fra Europa, Mexico eller har været inde og snuse til MLS.

Forge er ikke et ringe hold men fokus kan og bør være på deres næst-kommende kamp i Concacaf League. De spiller mange kampe iøjeblikket og en kamp som denne er en oplagt rotations mulighed, for at give stamspillerne lidt luft inden turen går til Panama. Pacific er dog førerholdet og har en god chance for at vinde den canadiske Premier League. Der er langt mellem nederlagene og flere af spillerne har været på større adresser end de er nu, og den erfaring/kvalitet kan blive guld værd for dem.

Alt i alt er der gode chancer for at Pacific slipper fra kampen med point.

Forge FC – Pacific FC Odds


Forge FC – Pacific FC Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar