Fnatic vs 5yclone – 15. sep. 16:00

Counter-Strike icon
ESL Pro League Season 18 – Group Stage | S-Tier
Fnatic vs 5yclone
Fnatic -2,5 1. halvleg på Map 1
Tippet til 2.10
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 15. sep. 12:11

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅Fnatic er på papiret det bedre hold

✅God chance for et map som er enten heavy CT eller lille T sided 1. halvleg start

✅ Fnatics map pool burde matche okay med 5yclone

Fnatic er favoritter til kampen og jeg forventer de kan få et godt sidevalg som start, det ikke altid noget markedet tage højde for, så oddsene på 1. halvleg kan være gode til tider. Jeg formoder de vil have map 2 ligesom imod Imperial den anden dag. Det plejer at være kutymen at vælge map 2 for dem som er højest seeded.

Jeg forventer Nuke kan blive mappet, det et af 5yclones go to maps, udover det map har de også spillet Inferno imod NaVi allerede i denne turnering. Det jeg godt kan lide er hvis der vælges Inferno, så vil Fnatic nok gerne start på T siden, de gjorde det imod FaZe igår. Der vandt de faktisk 1. halvleg 8-7 på trods af de tabte pistolen, og på Inferno er T siden mere favorabel til at vinde pistol runden, hvilket er godt når vi skal på 1. halvleg. Begge hold har desuden klaret sig bedst som T side end CT side markant på det sidste på Inferno.

Mit bud er dog mest Nuke, det er et map som pænt CT sided i snit(55-45 pr. runde for alle hold i top 30 i år), modsat Inferno som er lidt mere 50/50, dog stadigvæk lille edge på 52-48% ca. til T siden for i år for top 30 holdene. Markedet er ikke altid lige gode til at læse hvad der skal vælges og tager ikke altid hensyn til det. Nærmest på alle andre maps ville jeg sige vi går breakeven ind på value nærmest. Skulle de vælge Anubis som jeg ikke tvivler på, så har Fnatic valgt at starte som CT side en del gange, hvilket jeg undre mig over. Men det virker ikke videre sandsynligt med Anubis, da Fnatic viste de ville spille det den anden dag med at vælge det selv.


Fnatic -2,5 1. halvleg og Fnatic vinder 1 halvleg til hhv. 2,10 og 1,61 er købt for 2/10 units hver.,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Fnatic – 5yclone Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Fnatic – 5yclone

Fnatic: Skader og karantæner

5yclone: Skader og karantæner

Fnatic – 5yclone Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Units 4/10
Tippet til 1.95
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar