Flamengo vs Sao Paulo – 13. aug. 23:30

Profit
283,1
TBP
111,2%
Hitrate
49,7%
1122 Tips
Fodbold icon
Serie A | Serie A
Flamengo vs Sao Paulo
Sao Paulo AH+0.75
Tippet til 2.00
Units 1/10
Vundet +1,00
Udgivet 12. aug. 10:40

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Flamengo var i Paraguay i midtugen, hvor de røg ud af Copa Libertadores. Det gik fansene til at vende sig mod holdet og træner Sampaoli.

✅ Det forlyder at truppen og ledelsen har mistet tilliden til Sampaoli. Den erfarne argentiner har lagt sig ud med flere ledende spillere, som ikke bryder sig om hans ledelsesstil. Det kan koste ham jobbet.

✅ Sao Paulo roterer med henblik på Copa Do Brasil semifinalen næste uge (Flamengo spiller også). Det har fået oddsene til at stige på Sao Paulo. Men det bliver spillere som James Rodriguez, Lucas Moura & Luciano der kommer på banen.

Der er meget uro hos Flamengo iøjeblikket. Sampaoli kom til klubben i april og selvom kun seks kampe er tabt (18 sejre ud af 31) siden da, er dele af truppen og ledelsen utilfredse med træneren. Hans ledelsesstil overfor spillerne har angivligt fået bærende krafter til at vende sig imod ham og det forlyder han er i klubben på lånt tid. Senest røg Flamengo ud af Copa Libertadores efter et nederlag til Olimpia i Paraguay. Det fik fansene til at vende sig mod holdet, da de kom hjem til Brasilien. Flamengo er 2’er i ligaen men hele 13 point efter Botafogo på førstepladsen. De er også fortsat med i Copa do Brasil, hvor de spiller semifinalekamp næste midtuge. Det får dog ikke Sampaoli til at roterer og det ligner stamspillerne kommer i kamp. Spørgsmålet er hvor motiveret de er med uroen i mente.

Sao Paulo fik også ny træner i april, hvor topklub rotations-træneren Dorival Silvestre Junior kom til. Den erfarne herre har talrige sæsoner som træner for Flamengo, Sao Paulo, Palmeiras, Flu, Vasco og Santos på cv’et. Det har umiddelbart været en succes med point i 21 af 29 kampe. Undtagelserne har primært været i kampe rundt om mere vigtige kampe. Det er denne kamp for så vidt også, og Sao Paulo har annonceret at de roterer. Spillere som Rafinha & Maia har karantæne og sidder over. Angriber Paulista er skadet mens midtbanespillerne Alisson og Rodrigo Nestor samt topscorer Calleri nok tager plads på tribunen. Sao Paulo har dog bredte og hentede fornyligt James Rodriguez og Lucas Moura til klubben. De to erfarne spillere forventes at spille en rolle her. Det samme gør Mendez (talige landskampe for Ecuador) og Luciano (talrige mål for Sao Paulo gennem årene). Spillere som havde været stamspillere for de fleste klubber og mon ikke James & Moura bliver det for Sao Paulo efter nogle uger.

Lad det være sagt med det samme. Flamengo’s stamspillere er bedre end Sao Paulo’s rotationshold. Det er dog ikke et skidt hold gæsterne sender på banen, og endda et hold som mentalt og motivations-mæssigt er et bedre sted end værterne. Tiden må vise hvor stor utilfredsheden er med Sampaoli, men vender Pedro, Gabrigol, Arrascaeta, Luiz & Ribeiro ham ryggen er hans dage talte. Det ligner Flamengo er på vej dertil. Gode chancer for at Sao Paulo ikke lider et stort nederlag her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Flamengo – Sao Paulo Odds

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Forventede startopstillinger Flamengo – Sao Paulo

Flamengo
Jorge Sampaoli
4-3-3
4-3-1-2
Sao Paulo
Dorival Júnior
Flamengo
Jorge Sampaoli
4-3-3
25
Cunha
43
Wesley
15
Bruno
4
Pereira
6
Ayrton
21
Allan
8
Maia
14
Arrascaeta
29
Hugo
10
Barbosa
27
Henrique
12
Pato
7
Moura
31
Juan
15
Araújo
20
Neves
25
Alisson
6
Welington
4
Costa
28
Franco
45
Mendes
93
Jandrei
25
Cunha
43
Wesley
15
Bruno
4
Pereira
6
Ayrton
21
Allan
8
Maia
14
Arrascaeta
29
Hugo
10
Barbosa
27
Henrique
12
Pato
7
Moura
31
Juan
15
Araújo
20
Neves
25
Alisson
6
Welington
4
Costa
28
Franco
45
Mendes
93
Jandrei
4-3-1-2
Sao Paulo
Dorival Júnior
1Santos
2Guillermo Varela
3Rodrigo Caio
7Everton Ribeiro
9Pedro
11Everton
16Filipe Luis
17Agustin Rossi
20Gerson
22Luiz Araujo
30Pablo
34Matheuzinho
8Luan Santos
9Jonathan Calleri
11Rodrigo Nestor
18Rodriguinho
19James Rodriguez
23Rafael
27Wellington Rato
34Raí Ramos
35Lucas Beraldo
37Talles Costa
46Felipe Negrucci
47Pedro Vilhena

Flamengo: Skader og karantæner

Flamengo
Spiller
Forventet tilbage
David Luiz
Forstuvet ankel
Midt december 2023

Sao Paulo: Skader og karantæner

Sao Paulo
Spiller
Forventet tilbage
Igor Vinícius
Lyskeskade
Midt december 2023
Giuliano Galoppo
Korsbåndsskade
Midt december 2023
Marcos Paulo
Korsbåndsskade
Ude resten af sæsonen
Joao Moreira
Lårskade
Midt december 2023
Jonathan Calleri
Ankelskade
Midt december 2023
Rodrigo Nestor
Knæskade
Ude resten af sæsonen
Alexandre Pato
Fodskade
Midt december 2023
James Rodriguez
Lægskade
Få uger

Flamengo – Sao Paulo Head 2 Head

Flere Tips

3. dec.
Units 2/10
Tippet til 2.00
Units 2/10
Tippet til 2.15
15:00
Units 5/10
Tippet til 1.80
Vis flere

7 kommentarer

 1. God analyse, tak for den.

  Siden sidst har jeg ikke haft held med at finde informationer om brasilianske kampe. Vil du linke til “det forlyder truppen og ledelsen har mistet tilliden til Sampaoli”, samt, “Sao Paulo roterer med henblik på Copa Do Brasil semifinalen næste uge”? Det er af ren og skær interesse, da jeg synes det er en sjov liga.

  Og hvis vi kigger på de to holds Serie A kampe, der falder efter 1. pokalkamp, så hælder jeg til at spille mod begge klubber. Både Coritiba og Botafogo kan spilles til 1.80 lige nu som halvgardering, og når asian linjerne åbner, vil det nok være tættere på 1.90. Har du en umiddelbar holdning til disse?

  Mvh

 2. Velbekomme

  Det lyder ærligtalt til at du ikke har søgt på det. Hvis du googler de to udsag du kopiere kommer nedenstående frem 🙂

  Sampaoli : https://www.uol.com.br/esporte/futebol/ultimas-noticias/2023/08/12/crise-no-fla-escancara-falta-de-habilidade-e-abismo-entre-sampaoli-e-elenco.htm og https://www.terra.com.br/esportes/flamengo/galvao-bueno-detona-sampaoli-apos-eliminacao-do-flamengo-na-libertadores-e-um-perdedor,57f44aee25d13eb599362c8ae96a3b60tw5a8t8w.html

  Sao Paulo: https://www.terra.com.br/esportes/flamengo/sao-paulo-deve-ter-time-misto-contra-o-flamengo,9e36d46d3fb7bd468e3d709f2d1dbc35gpllryyg.html

  Jeg kan godt forstå du synes Coritiba og Botafogo +0.5 er interessante næste runde. Særligt Coritiba kan jeg godt lide eftersom det bliver Flamengo’s fjerde på ni dage og med overstående uro i mente. Botafogo ville jeg personligt vente med til efter Sao Paulo’s kamp mod Corinthians i midtugen. Nu var det ikke et problem mod Internacional men tabte af Soares er stort.

 3. Nope, havde jeg heller ikke, men førhen har jeg simpelthen ikke kunne finde nogen former for previews på kampene, så tak for links til fremtidig inspiration.

  Jeg har sat et tidligt spil på Coritiba og ladet Botafogo være. Utroligt at sidstnævnte ligner en så klar mesterskabskandidat efter kun halvdelen af sæsonen spillet. Hvem ser du har størst chance til at sætte et stærkt run ind på at hente dem, hvis overhovedet nogen? Også masser af spænding i både midten og bunden af tabellen, det hele er næsten en midtvejs status værdig 😄

 4. Jeg tror rigtig meget skal gå galt for Botafogo hvis nogen skal hente dem 🙂

  Gremio kan komme 11 point efter dem, hvis de vinder den kamp de har i hånden men har svært ved at se dem blive ved med at vinde deres kampe. Flamengo er der for mange spørgsmålstegn omkring mens Flu og Palmeiras nok har et øje på Libertadores i stedet for.

  Jeg satte før sæsonen et spil på Athletico PR til at ende i top 6. Den tror jeg stadig på. Der er bud efter både Bento (Inter) og Roque (Barcelona) men kan de holde på en eller begge af de to, har de gode chancer for at blande sig i toppen. De er ude af Libertadores, har to nemmere kampe i træk nu, og derefter to hjemmekampe mod Flu og Bragantino. Ikke helt utænkeligt de henter 9 point i de næste fire og ryger tilbage i top 4/6. Bragantino synes jeg også har overrasket positivt. De satsede godt nok på Copa Sudamericana men nu når det er slut, kan de være en fræk kandidat til top 4/6.

  Internacional & Vasco må være sæsonens skuffelser indtil videre. Svært at spå om Vasco men havde forventet en meget bedre defensiv. Internacional var blandt favoritter til top 4 efter Flamengo, Atletico MG & Palmeiras men nok alt for tyndt besat offensivt og har haft svært ved at balancere Libertadores og ligaen. Mon ikke de bare er tilfredse med at holde holdene under dem bag sig og fokusere på Libertadores så længe som muligt. 🙂

 5. Tak for svaret! Jeg har et mindre spil på Botafogo til 5.50 og et større til 2.25, hvor jeg også garderede med Palmeiras, som jeg nu har valgt at cashe out på og tage et halvt tab.

  Athletico PR til at ende i top 6 og Bragantino til at ende i top 4 begge til 2.75 har fået en unit hver (ud af fem). Satser på at Gremio og Fluminense falder i kadence.

 6. Jeg er faktisk overrasket over at Botafogo nu står i 1,57 for at vinde ligaen. Jeg kommer ikke til at tage den men havde forventet noget i 1,30’erne. To gode spil du sidder med. 🙂

  Jeg fik selv 3,50 for Athletico PR men synes bestemt 2,75 er spændende nu. Kun tre point op og en fornuftig program de kommende uger.

  Held og lykke 🙂

 7. Mange tak, og stærkt spil på Sao Paulo, både asian handicap variant samt over 0.5 mål scoret af dem gav en solid gevinst.

Skriv et svar