Flamengo vs Audax Rio EC – 18. jan. 01:30

Profit
349,4
TBP
111,2%
Hitrate
49,5%
1365 Tips
Fodbold icon
Carioca 1. Div. Taca Guanabara | State Leagues
Flamengo vs Audax Rio EC
Flamengo -1.00 (AH)
Tippet til 1.73
Units 3/10
Vundet +2,19
Udgivet 11. jan. 10:34

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Først kamp i Carioca. Storholdet Flamengo stiller med stamspillerne her.

✅ Audax Rio havde sit bedste år sidste år. Eftersom de kun spiller Carioca (og Copa do Brasil i 2024) er majoriteten af spilleren dog væk. Kun fire gengangere fra sidste år og hele 15 nye. Kræver tid at bygge op.

✅ Kampen spilles i Manaus (Amazonas) da Maracana er under renovation. Det er små 4500km væk fra Rio. Betyder mindre for Flamengo men er en større opgave for Audax.

Flamengo er en dominerende faktor i Carioca. De har vundet 37 mesterskaber og været i finalen 70 gange. Deriblandt i seks af de ti seneste. Flamengo er igen i år en af favoritterne til både Carioca og Serie A når den starter. Truppen har set et par afgange, mest nævneværdig er Everton Ribeiro (rotation), men tilgangen af De La Cruz mere end opvejer det. Flamego har et travlt startprogram og spiller en træningskamp i USA nogle dage efter denne. Det bliver dog stamspillerne som spiller her inden de rejser videre.

Audax Rio havde sin bedste sæson hidtil sidste år og kvalificerede sig som følge heraf til Copa do Brasil. Det bliver dog et nyt hold som skal forsøge at genskabe det, da blot fire mand er tilbage og hele 15 nye kommet til. Eftersom de ikke er i divisionerne er det svært at tiltrække de bedste, og største tilgang må være midtbanemand Tavinho der spillede i Serie D sidste sæson. Træner Tuca Guimaraes er også tilbageholdene med optimismen og udtaler at overlevelse er målet.

Flamengo har fået deres første par hjemmebanekamp rykket til nord Brasilien. I dette tilfælde Manaus i Amazonas grundet renovation af Maracana. Det burde ikke have nogen større betydning for dem da de er vant til at rejse land og kontinent tyndt og har mange fans i de andre regioner. Audax har kun spillet i Carioca (Rio de Janeiro) og Copa Rio, hvorfor en tur små 4500km nordpå kommer til at være en større og mere omfattende begivenhed for dem. Stadion og tilskuerne kommer til at skabe en hjemmebane stemning for Flamengo.

Det er første kamp og med de spørgsmålstegn som normalt følger med. Flamengo kommer dog i stærkeste og skal vise sig frem for deres fans i Amazonas. Audax er ved at bygge et nyt hold op og selvom de var gode sidste sæson, er det langt fra de samme spillere som spiller der nu. Fine chancer for en sejr til Flamengo og formentlig på 2+ men fortrækker dækket ved præcis ét mål.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Flamengo – Audax Rio EC Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Flamengo – Audax Rio EC

Flamengo: Skader og karantæner

Audax Rio EC: Skader og karantæner

Flamengo – Audax Rio EC Head 2 Head

Flere Tips

19. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tippet til 2.40
15:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar