18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Flamengo-Red Bull Bragantino-20. June 2021 02:00

Units 1/10 Tabt
Flamengo vs Red Bull Bragantino
Under 2.75 mål
20. juni 2021 02:00
ComeOn
Tippet til 1.81
Udgivet 19. juni 2021 09:37
Bet365 med 1,85

Flamengo er favoritter mod Bragantino. Begge med offensive fravær og har midlerne til at begrænse hinanden.

Flamengo har fået en god start på Serie A med to sejre, tre mål scoret og nul mål imod. De har spillet 1-2 færre end de andre da to Cup kampe kom i vejen. Her slog de sikkert Coritiba samlet 3-0 over to kampe. Den stærke defensiv har været kilden til sejrene indtil videre, og det er kun en fordel for dem da topscorer Barbosa, de offensive midtbanespillere De Arrascaeta & Ribeiro samt højreback Isla er fraværende grundet Copa America. De scorede og assisterede til sammen 51 af Flamengo's 68 mål.

Bragantino er endnu ubesejret efter fire kampe, på trods af de seks mål de har lukket ind. De har været det mest målrige hold med 4,0 mål pr kamp. En 3-3 kamp trækker dog gennemsnittet op men Bragantino er generelt offensivt indstillet. Deres store force er luft spillet, hvor de er det hold i Serie A som scorer flest mål og hele fire af deres ti mål er scoret fra indlæg og hjørnespark som er headet ind. Til kampen her må de se bort fra venstreback Candido samt sidste sæsons topscorer Claudinho. Derudover afsoner træner Barbieri karantæne.

Flamengo er favorit til at genvinde mesterskabet i Brasilien. De er stærke i begge ender af banen men må se bort fra tre offensive profiler. Bragantino spiller primært offensivt og angrebslysten fodbold. De score et pænt antal mål fra indlæg men netop den angrebs metode er Flamengo gode til at begrænse da de endnu ikke har lukket mål ind derfra i deres fem seneste kampe i liga, Cup og Libertadores. Alt i alt har vi at gøre med to offensivt svækket hold, hvor den enes force er modstandernes stærkeste forsvar. Gode chancer for en relativt målfattig kamp.

De to seneste indbyrdes opgør endte 1-1.

Flamengo – Red Bull Bragantino Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 21. juni 2021 07:59.

Flamengo – Red Bull Bragantino Head 2 Head


Skriv et svar