18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Flamengo-Palmeiras-30. May 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Flamengo vs Palmeiras
Flamengo vinder
30. maj 2021 21:00
Udgivet 30. maj 2021 08:15
Kamp: Flamengo – Palmerias
Tip: 1-tallet
Odds: 1,83
Bookmaker: Betfair

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En ny sæson i den brasilienske Serie A står for døren. Sidste sæsons mestre Flamengo er bookmakernes favorit til at vinde endnu engang og de starter ud med en kamp mod en af de bookmakernes andre favoritter i Palmeiras. 

Flamengo sluttede sidste sæson af med fire sejre i træk på hjemmebane og var rækkens mest scorende hold, mens Palmeiras ikke vandt i deres sidste fem udebanekampe. Begge klubber kommer fra en Copa Libertadores-kamp fredag, hvor Flamengo fik 0-0, mens Palmeiras vandt med hele 6-0. Begge klubber er sikre på at ende som etter i deres gruppe, hvorfor der også var godt gang i udskiftningerne, således at de er klar til kampen her. 

I fire af de seneste kamp indbyrdes opgør, har Flamengo vundet over Palmeiras. Kigger man på Flamengos hjemmekampe mod Palmeiras skal man tilbage til 2016 for at finde den seneste sejr til Palmeiras. 

Umiddelbart ser Flamengos trup stærkere ud med både tidligere og nuværende brasilianske landsholdsspillere.


Flamengo – Palmeiras Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flamengo
Palmeiras
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 30. maj 2021 20:59.

Flamengo – Palmeiras Head 2 Head


Skriv et svar