FIUK-AaB-31. August 2021 18:00

FIUK vs AaB
AaB -7.00 (AH)
18:00 31. august 2021
Tippet til 1.83
Units 2/10
Vundet
Udgivet 31. august 2021 15:52
FIUK Odense er med i pokalturneringen for anden sæson i træk, og denne gang er de gået videre til anden runde. I første runde af pokalturneringen slog de det jyske Serie 1-hold Løjt med 2-1. Løjt blev ramt af en udvisning efter 47 minutter, og selvom det jyske hold kom på 1-1 i undertal, så scorede FIUK Odense med fem minutter igen.

FIUK er netop rykket op fra Serie 2 til Serie 1 på Fyn og starten i Serie 1 har været rigtig svær for Odense-klubben. To klare nederlag på henholdsvis 1-5 på hjemmebane og 9-3 på udebane fortæller en del om det niveau, som FIUK Odense er på.

AaB kommer ind til kampen med en relativt stærk trup, hvor kun Mathias Ross og Tim Prica mangler fra weekendens kamptrup. De to spillere er afsted med henholdsvis det danske U21 og svenske U21 landshold. Derudover mangler AaB de skadede spillere, Rufo og Lucas Andersen. Der er kun blevet plads til en U19 spiller i truppen og ellers er det lutter spillere fra Superligatruppen. Det hænger højst sandsynligt sammen med, at der er landsholdspause og AaB dermed ikke har kamp i weekenden. Selvom AaB højst sandsynligt vil rotere i startopstillingen, så er det stadig navne som eksempelvis Kasper Kusk, som forventes at spille fra start efter han har siddet ude i de seneste Superligakampe for AaB.

Godt nok tabte AaB i sidste sæson med 1-0 til 2. divisionsklubben B93, men det må være et wake-up call for aalborgenserne, og skal man sammenligne med sidst AaB mødte lavere rangerede hold i pokalturneringen, så slog de Danmarksserie-klubberne Vejgaard og Nørresundby i 2019 med henholdsvis 6-0 og 8-0.

Hos FIUK Odense debuterede man i sidste sæson i pokalturneringen og her røg man ind i Næsby, som lå i 2. division og tabte med 7-0.

Med FIUKs sæsonstart i Serie 1, hvor de har en målscore på 4-14 efter to kampe, og med den trup, som AaB har med til Odense, så bør AaB'erne som minimum kunne matche 7-0 sejren, som Næsby hentede i sidste sæson over selvsamme FIUK Odense.

FIUK – AaB Odds


FIUK – AaB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar