Fiorentina vs Lazio – 26. feb. 20:45

Fodbold Serie A
Fiorentina
Lazio
26. feb.
21:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

26. feb.
21:45
Lazio vinder eller spiller uafgjort
Tabt -5,00

Units

5/10
Lazio vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Lazio har en yderst imponerende statistik på de indbyrdes opgør mod Fiorentina. Således har holdet vundet intet mindre end ti kampe og kun tabt et enkelt opgør i de seneste fjorten indbyrdes kampe mod Fiorentina.
  • Lazio er i øjeblikket meget stærke på udebane, hvor man har hentet fire sejre i de seneste fem kampe.
  • Fiorentina er inde i en elendig formkurve i starten af det nye år. Hjemmeholdet har således kun vundet et enkelt opgør i sine seneste syv kampe. At det skal vende lige netop mod Lazio finder jeg mindre sandsynligt.

Analyse

Vi skal til Italien til topopgøret imellem Fiorentina og Lazio. Begge hold kæmper om en placering blandt de europæiske pladser, men specielt hjemmeholdet har set et kraftigt fald i formkurven siden årsskiftet.
Fiorentina er i øjeblikket placereret som nummer otte i tabllen med tre point op til Roma på sjettepladsen. Champions League pladserne er endnu længere væk med hele ti point op til Bologna på fjerdepladsen. Fiorentina har ramt en elendig formkurve, hvor det blot er blevet til en enkelt sejr i de seneste syv kampe.

Lidt anderledes ser det ud for Lazio, som trods alt har mere stabilitet omkring deres formkurve. Holdet kom flot igen med en sejr over midterholdet Torino forleden efter deres skuffende nederlag til Bologna på hjemmebane. Lazio er i øjeblikket placeret som nummer syv i ligaen med to point flere end værterne. Motivationen hos udeholdet er også styrket af første opgør i Champions League, hvor man flot vandt over
Bayern München.

Holdnyt Fiorentina

Træner Vincenzo Italiano har begrænsede fravær til dagens kamp. Hjemmeholdet er fortsat uden sin danske reservemålmand Oliver Christensen, som er ude med en knæskade. Angrebsspilleren Christian Kouama fra Elfenbenskysten og den brasilianske forsvarsspiller Dodo er ligeledes på skadeslisten. Gaetano Castrovilli er også ude med skade, men forventes at kunne være tilbage i truppen i næste måned.

Holdnyt Lazio

Træner Maurizio Sarri har ligeledes få fravær til kampen. Patric, Elseid Hysaj, Nicolo Rovella og Zaccagni Mattia er alle fortsat ude med skader. Derudover vil den spanske idealstarter i forsvaret Mario Gila være ude med karantæne, efter han sent i kampen mod Torino indkasserede et rødt kort.

Det er klart, at Fiorentina vil forsøge at hente en sejr og dermed komme nærmere de europæiske pladser igen og afslutte sin elendige formkurve på det seneste, men at det skal ske lige netop mod et så stærk hold som Lazio finder jeg mere usandsynligt.

Lazio har i øjeblikket en høj selvtillid specielt efter CL sejren mod Bayern München og er ligeledes motiveret for at hente point med hensyn til Champions League pladserne i ligaen. Derudover har Lazio spillet særdeles stærkt på udebane på det seneste, hvor det er blevet til fire sejre i de seneste fem ligakampe.

Jeg vælger at spille Lazio dobbelt chance X2 og sætter fem units på udfaldet.

Flere spilforslag

25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Bruno's Magpies vs FC København Conference League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:30
Ruzomberok vs Trabzonspor Europa League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Brøndby IF vs Llapi Conference League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Brøndby IF vs Llapi Conference League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Floriana vs Vitoria de Guimaraes Conference League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Molde vs Silkeborg IF Europa League Kvalifikation
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Corinthians vs Gremio Serie A
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs AGF 3F Superligaen
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Flamengo vs Atletico GO Serie A
9. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Vitesse vs Telstar Eerste Divisie

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar