Fiorentina vs Club Brugge – 2. maj.

Fodbold Europa Conference League
Fiorentina
Club Brugge
2. maj.
22:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

2. maj.
22:00
Begge hold scorer: ja
Vundet +3,64

Units

4/10
Begge hold scorer: ja %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • To hold med fantastiske angribere bør øge sandsynligheden for scoringer i begge ender. Argentinske Nicolas Gonzalez hos Fiorentina har eksempelvis scoret hele femten mål på tværs af alle turneringer, mens spanske Ferran Jutgla hos Club Brügge har scoret elleve mål i sæsonen. For ikke at glemme  Igor Thiago med 28 scoringer. Det er fakta som understøtter spilforslaget.
  • Fiorentina har kun formået at holde buret rent to ud af de seneste ti kampe på hjemmebane, hvilket understreger muligheden for, at Club Brügge kan komme på måltavlen i dagens opgør.
  • Club Brügge har formået at score minimum et mål i sine seneste syv kampe i træk og jeg ser gode muligheder for, at denne stime ikke afsluttes mod Fioerentina i en så vigtig og afgørende kamp.

| Sidst opdateret:


Analyse

Det er torsdag og dermed blevet tid til det første opgør i Conference League semifinalen mellem Fiorentina og Club Brügge. Hjemmeholdet havde brug for forlænget spilletid i kvartfinalen mod Viktoria Plzen, mens Club Brügge mere komfortabelt vandt over PAOK.

Fiorentina er placeret som nummer otte i den italienske liga og er med en kamp færre spillet fem point væk fra Lazio på syvendepladsen og dermed adgangen til europæisk fodbold i næste sæson. Selvom man har spillet en kamp mindre, så virker det til en svær opgave at skulle indhente Lazio med blot fem kampe tilbage af turneringen. Dermed er en triump i Conference League finalen formentlig eneste vej til europæisk fodbold.

Club Brügge sluttede som nummer fire i grundspillet i Belgien, men i mesterskabsserien har man virkelig imponeret på alle fronter og topper således tabellen i skrivende stund. Klubben har virkelig fået fart i den efter man hyrede Nicky Hayen på trænerposten, efter den tidligere Celtic træner Ronny Delia fik sparket tilbage i midten af marts. Herefter er det kun gået en vej for klubben med en uafgjort og syv sejre i de seneste otte kampe.

Holdnyt Fiorentina

Hjemmeholdet er tæt på at kunne fremsætte deres stærkeste opstilling. Eneste spiller fraværende med skade er midtbanespilleren Rolando Mandragora. Derudover savnes også angrebsspilleren M’Bala Nzola, som er ude af personlige årsager.

Træner Vincenzo Italiano sparede en lang række spillere i den seneste hjemmekamp, hvor man vandt stort over Sassuolo, og de ventes alle at indgå i startopstillingen til dagens kamp. Førstevalget på målmandsposten Pietro Terracciano ventes at tage over igen fra danske Oliver Christensen, mens også Cristiano Biraghi, Nikola Milenkovic, Giacomo Bonaventura og Andrea Belotti forventes alle tilbage fra start.

Holdnyt Club Brügge

Udeholdet kan glæde sig over, at den danske kantspiler Andreas Skov Olsen er kommet sig over sin skade om end han var placeret på bænken i den seneste kamp mod Genk. Eneste fravær er forsvarsspilleren Dedryck Boyata, som sidder ude med en skade.

På målmandsposten bliver det intessant af se, om Hayen fortsat vil benytte sig af Nordin Jackers eller om Simon Mignolet får opgaven igen efter at have kommet sig fra sin skade. Simon Mignolet har trods alt været førstevalget set henover hele sæsonen. Derudover er det et kæmpe plus for udeholdet at trioen Brandon Mechele, Maxim De Cuyper og især den brasilianske topscorer Igor Thiago alle er tilbage på holdet efter at have siddet ude med karantæne i den seneste kamp mod PAOK.

Spilforslag

Fiorentina er ikke overraskende gjort til favorit i det første opgør, men når alt kommer til alt i betragtningerne, så er der rent faktisk ikke meget som adskiller de to hold efter min vurdering. Fiorentina er dog givet vis ekstra hævntørstige for triumf i turneringen, efter på skuffende vis, at have tabt finalen sidste år til West Ham.

Hjemmeholdet vil formentlig forsøge at dominere og styre kampen fra begyndelsen, men Club Brügge er simpelthen så brandvarme i øjeblikket, at jeg har en forstærket tiltro til, at vi kommer til at se en kamp, hvor begge hold kæmper for det bedste udgangspunkt til den næste kamp. Med solide angribere hos begge hold, så synes jeg den største værdi skal findes i, at begge hold scorer i kampen. Jeg vælger at sætte fire units på udfaldet.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar