Fiorentina vs Atalanta – 3. apr. 21:00

Fodbold Coppa Italia
Fiorentina
Atalanta
3. apr.
22:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

3. apr.
22:00
Fiorentina vinder eller spiller uafgjort
Vundet +3,50

Units

7/10
Fiorentina vinder eller spiller uafgjort 1.50*

Tip-boosters:

  • Jeg forventer, at Fiorentina vil være en tand mere opsatte på en sejr end udeholdet, eftersom de europæiske pladser i ligaen synes lidt uden for deres rækkevidde efterhånden. Dermed er pokalturneringen alt andet lige en mere overkommelig opgave med hensyn til europæisk fodbold i næste sæson end eksempelvis at skulle vinde Conference League.
  • Fiorentina vandt det seneste indbyrdes opgør i en ganske underholdende og målrig ligakamp med 3-2 tilbage i september sidste år. Fiorentina havde her flere chancer og større boldbesiddelse end udeholdet.
  • Atalantas træner Gian Piero Gasperini er suspenderet til kampen og er nødsaget til at overvære den fra tilskuerpladserne. Det kan have en marginal effekt på den taktiske planlægning i løbet af kampen og den psykologiske påvirkning hos spillerne.

| Sidst opdateret:


Analyse

Onsdagen byder på et temmelig interessant opgør i Italien, hvor vi finder den første af to kampe i semi finalen i Coppa Italia pokalturneringen mellem Fiorentina og Atalanta. Vinderen af dette opgør skal møde enten Juventus eller Lazio i finalen i midten af maj.

Kampen har en del ekstra nerver, eftersom de to klubber også forleden skulle have haft mødtes i ligaen, men denne kamp blev ekstraordinært udsat, efter Fiorentinas klubejer Joe Barone fik et hjerteanfald og efterfølgende på tragisk vis døde på sygehuset.

Fiorentina har en relativ stærk sæson igen i år, men et dyk i formkurven på det seneste har været ensbetydende med, at afstanden op til de europæiske pladser er vokset. Således har man i øjeblikket syv point op til netop Atalanta på sjettepladsen i ligaen. Fiorentina har blot vundet en enkelt kamp i de seneste fem kampe, mens det er blevet til fire uafgjorte, hvilket har kostet dyrebart på point saldoen i ligaen.

Fiorentina er endvidere fortsat i europæisk fodbold, hvor man i kvartfinalen i Conference League i midten af april skal møde Plzen fra Tjekkiet.

Atalanta har også en stærk sæson, hvor man som udover at være placeret blandt de europæiske pladser, har syv point op til Champions League pladserne til Bologna på fjerdepladsen, som har spillet en kamp yderligere end Atalanta. Derudover spiller klubben fortsat i Europa League, hvor man skal møde Liverpool i kvartfinalen. Fiorentina er uden nederlag i de seneste fire kampe, hvor de seneste to kampe har resulteret i sejre.

Holdnyt Fiorentina

Træner Vincenzo Italiano har måske for første gang i sæsonen en stort set fuldendt trup til sin rådighed. Den danske målmand Oliver Christensen er på vej tilbage fra sin skade, men kampen mod Atalanta kommer for tidligt. Det er et kæmpe boost, at den italienske midtbanespiller Giacomo Bonaventura er tilbage på holdet, efter han sad ude med karantæne i den seneste kamp. Bonaventura har scoret syv mål og to assists i sæsonen.

Holdnyt Atalanta

Udeholdet er også uden de helt store fravær til kampen. Den belgiske midtbanespiller Charles De Ketelaere, som er hentet ind på en låneaftale fra AC Milan, er fortsat ude med en skade. Det samme er tilfældet for forsvarsspilleren Giorgio Scalvini, som måtte udgå med en skade i kampen mod Napoli.

Spilforslag

Oddssætterne har haft svært ved at finde en egentlig favorit i dagens kamp. Atalanta kommer selvsagt ind til kampen med en ganske høj selvtillid efter den overbevisende udesejr på 0-3 over Napoli senest, men historisk set har holdet aldrig haft den helt store succes i pokalturneringen. Man skal således helt tilbage til 1963 for at fremfinde den eneste triump med en sejr over Torino.

Fiorentina spillede i finalen sidste år, hvor det blev til et nederlag til Inter. I lyset af at man er hægtet lidt af i kampen om de europæiske pladser, så tror jeg på, at hjemmeholdet vil være ekstra opsatte for muligheden for en triump i pokalturneringen. Derudover ønsker man også et godt udgangspunkt inden returopgøret om et par uger, hvorfor jeg i endnu højere grad reducerer mine sandsynlighedsberegninger for et nederlag til hjemmeholdet.

Jeg vælger at spille dobbeltchance 1X og sætter syv units på udfaldet grundet den øgede sikkerhed i forbindelse med det valgte forslag.

Fiorentina vs Genoa
Fiorentina

Uafgjort

Genoa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skriv første kommentar

Skriv et svar