18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Finland-USA-22. May 2021 15:15

Units 5/10 Vundet
Finland vs USA
Finland vinder
22. maj 2021 15:15
Udgivet 21. maj 2021 23:38
Kamp: Finland – USA
Tip: Finland vinder
Odds: 2,00
Bookmaker: bwin

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

VM i ishockey, Letland

Lørdag eftermiddag tørner to af de store nationer sammen, når de forsvarende verdensmestre, Finland, tager mod USA, der igen kommer med et alternativt hold til VM. Begge hold mangler en del profiler fra NHL, men Finland stiller med et stærkt hold fra KHL og Liiga, mens USA igen kommer med flere unge spillere.

Derfor skal du spille den:
Finland kommer til VM som forsvarende mestre, da de sejrede i 2019. Finland kommer med et stærkt hold med profiler fra den stærke hjemlige liga, Liiga, samt en del spillere fra KHL. Der er kommet en enkelt spiller fra NHL, Olli Määttä, der kommer med erfaring fra omkring 550 kampe. Enkelte spillere har været omkring NHL tidligere i deres karriere.
USA kommer igen i år med et noget alternativt hold, hvor mange af deres store profiler har valgt at blive hjemme, efter en lang og opslidende sæson i NHL. USA kommer flere unge spillere, og kun fem spillere, der tidligere har været spillet VM.
Finland har spillet nogle kampe op til VM, mens USA kommer uden træningskampe grundet corona.

Det skal du holde øje med:
Det er første kamp i turneringen, og det er vigtigt for begge hold at få en god start på turneringen. USA har Canada dagen efter, hvor man kan blive tvunget til at få point, hvis man ikke skal sættes af tidligt i turneringen.
Det er første kamp for begge hold ved slutrunden, og der er garanteret nogle små aftaler på isen, der ikke helt sidder i skabet endnu. Det kommer stille og roligt i løbet af turneringen.
USA er et af de store landshold, der har midlerne til at drille flere af de andre store landshold.

“Let’s Beat The Bookies”


Finland – USA Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 04:40.

Finland – USA Head 2 Head


Skriv et svar