18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -12,2
TBP 95,0%
Hitrate 37,3%

Finland-Rusland-16. June 2021 15:00

Units 5/10 Tabt
Finland vs Rusland
Finland +1.00 (AH)
16. juni 2021 15:00
Mr Green
Tippet til 1.76
Udgivet 16. juni 2021 09:09
Kamp: Finland-Rusland
Tip: Finland +1 asian handicap
Odds: 1,76
Bookmaker: MrGreen
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gruppe B, anden runde. Skt Petersborg. Finland holdt Danmark fra at score og kan meget vel også frustrere den forvirrede, russiske bjørn der fik tæv af Belgien. Formation og spillestil er store spørgsmålstegn hos Rusland.

Finlands landstræner Kanerva vil have mere og bedre spil med bolden (og mere mod, vel) end mod DK hvor finnerne vandt 0-1 (i Parken), men ikke havde ret meget, ud over dødbolde. Så formation hedder måske 3-4-1-2 i stedet for 5-2-1-2, men det er nok de samme 11 og samme grundindstilling: Forsvaret skal være kompakt og solidt. Det var det mod Danmark og det er det nok også mod Rusland der har store og stærke Dzyuba i front, men har problemer med at kreere brugbare bolde til ham. Kreatør Golovin prøvede i 0-3-nederlaget mod Belgien, men magtede det ikke. Venstrefløj Cheryshev har ikke spillet ret meget i år og viser dårlig form. Blev skiftet ind i 29. minut mod Belgien pga en skade, men var ikke meget bevendt offensivt og et decideret problem defensivt. Derudover har Rusland tvivl om midtbanemand Karavayev (kan dog nok spille). Og den erfarne venstre wingback Zhirkov er draget hjem pga den skade der tvang ham ud mod Belgien.

Rusland skifter nok fra 4-2-3-1 til fx 3-3-3-1 med midtbanemand Barinov som midterforsvarer/dybtliggende spilfordeler, men jeg tvivler på det er nok til for alvor at være slagkraftig.

Som dansker håber man naturligvis at Rusland vinder (smalt) over Finland – hvormed Danmark med sejr over Rusland (forudsat at Belgien slår Finland) kan tage andenpladsen via forhåbentligt bedre målscore. Men værdien ligger i at Finland driller (dog i herværende spil med en mistelten-ed der giver odds hvis russerne slår finnerne med een pind).

Det skal med at der er spørgsmålstegn i Finlands venstre forsvarsside. Højre wingback Raitala (i forvejen vikar for skadestvivlsomme Alho) døjer med et skrub han fik mod DK. Hvis han og Alho ikke kan spille, er der evt en backstart til midterforsvarer Vaisanen – hvis HAN er klar efter en skade. Ellers evt backstart til Esbjerg-fløjspiller Soiri.

Læs mere om de to hold:
Rusland: https://www.spilxperten.com/fodbold/rusland-landshold/
Finland: https://www.spilxperten.com/fodbold/finland-landshold/


Finland – Rusland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 10:45.

Finland – Rusland Head 2 Head


Skriv et svar