18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Finland-Belgien-21. June 2021 21:00

Units 4/10 Vundet
Finland vs Belgien
Belgien -1.50 (AH)
21. juni 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 2.07
Udgivet 21. juni 2021 07:54
Finland – Belgien ligner en skæbnekamp, ikke kun for finnerne, men også for det danske landshold, der er afhængige af at Belgien vinder over Finland. Finland kan med stor sandsynlighed sikre deres avancement, hvis de tager et enkelt point mod Belgien.

Oddset på belgierne har været stødt stigende de sidste par dage. Det har det formentlig fordi at Belgien ikke er nødsaget til at jagte en sejr, men godt kan tage 1. pladsen i gruppen med ét enkelt point.

Kommer Belgien til at rotere af denne grund, og er det årsagen til oddsstigningen? Martinez kommer til at rotere i startopstillingen, det har han allerede udtalt. Spørgsmålet er dog om det skal være negativt for spillet? Det er bekræftet fra Martinez at Hazard, Kevin De Bruyne og Axel Witsel vil starte. De to førstnævnte var kampafgørende mod Danmark ved deres indskiftninger, og det er næppe nogen nedgang at sætte de to ind. Axel Witsels form er et spørgsmål, men han er utvivlsomt en bedre fodboldspiller end Dendoncker, specielt i en kamp, hvor det kan forventes at Belgien har meget af bolden. Derudover snakkes der om hvorvidt Lukaku vil starte. Martinez har sagt at Lukaku gerne vil spille alle kampene, men hvor mange minutter han får ved han ikke – De fleste medier spekulerer i en startplads til Inter-spilleren.

Den forventede startopstilling fra sporza.be ser således ud: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jason Denayer, Jan Vertonghen, Thomas Meunier, Kevin De Bruyne, Axel Witsel, Yannick Carrasco, Dries Mertens, Romelu Lukaku, Eden Hazard

Altså ikke meget rotation, der skal kunne retfærdiggøre at Belgien skulle være dårligere stillet i denne kamp.

Finland skal forsvare så meget de overhoved kan, men (hvis) lige så snart at Belgien får hul på bylden. Derfra bliver det så et temperementsspørgsmål om, hvorvidt finnerne vil satse på at de kan ende som bedste 3’er med en negativ målscore.

Vi ser tæt på det samme odds som Danmark stod i mod Finland. Skal Belgien i nuværende situation, kun være lige så store favoritter som Danmark var i Parken foran 15.000 tilskuere? Min vurdering er nej.

Kevin De Bruyne skal formentlig ikke spille for en startplads, men det skal Hazard og Witsel, hvilket bør gøre at de er maks motiverede. Lukaku spiller også for en topscorertitel, og så kan vi da også kun håbe, at han holder trit med sit løfte om at slå Finland for Danmarks skyld.


Finland – Belgien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 03:10.

Finland – Belgien Head 2 Head


Skriv et svar