18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 72,2
TBP 107,8%
Hitrate 46,4%

Ferroviario-Caucaia EC-11. May 2021 20:00

Units 2/10 Tabte
Ferroviario vs Caucaia EC
Ferroviario -1.50 (AH)
May 11, 2021 20:00
Udgivet May 10, 2021 11:15
Kamp: Ferroviario – Caucaia
Tip: 1 (0-1)
Odds: 2.15
Bookmaker: Betfair
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Brasilien, Cearense mesterskabet. Ferroviario fra Serie C kan formentlig spille sig videre med en sejr mens Caucaia fra Serie D har udspillet sin rolle og måske stiller alternativt op.

Ferroviario har spillet et flot statsmesterskab. De vandt den indledende gruppe med 16 point for syv kampe og fører nu mesterskabsgruppen med ti point for fire kampe. En sejr her sender dem videre hvis Pacajus ikke vinder deres kamp. De har indtil videre vundet tre af fire og scoret otte mål. Senest fik de 0-0 ude mod Serie A holdet Fortaleza, der på papiret er det bedst hold i gruppen. Kampene kommer tæt i øjeblikket og dette bliver Ferroviario’s fjerde kamp på blot ti dage. Senest var de uden forsvar Richardson (fast) og 6’eren Wallace (fast) men der er en chance for at Wallace når at blive klar her.

Caucaia rykkede op i Serie D ved at gå videre fra den indledende gruppe men har ikke gjort meget væsen af sig her. Retfærdigvis har de vundet én kamp men blev efterfølgende taberdømt for brug af ulovlig spiller, og fik oveni en -3 pointstraf. De har derfor -3 point efter fire kampe. Det har fået klubben til at stille op med et alternativ hold i deres to seneste kampe, som de samlet har tabt 1-12. Modstanderne var her et andet Serie D hold samt Ceara’s reserver. Det er uvist om det bliver de samme 11 der også kommer i kamp her men det tyder på at de har givet op, og chancerne derfor er tilstede.

Ferroviario er en større klub, og var to rækker over Caucaia sidste sæson. De kan formentlig gå videre med en sejr her, og hvis gæsterne igen vælger en reservespækket startopstilling, har de forbedret chancer for at tage en forholdsvis sikker sejr.


Ferroviario – Caucaia EC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Ferroviario
Caucaia EC
Odds are subject to change. Last updated 11. maj 2021 20:32.

Ferroviario – Caucaia EC Head 2 Head


Skriv et svar