Ferencvaros vs Shamrock Rovers – 27. jul. 19:00

Profit
-8,1
TBP
95,8%
Hitrate
45,7%
82 Tips
Fodbold icon
Europa Conference League Kvalifikation | Europa Conference League 1
Ferencvaros vs Shamrock Rovers
Under 3.0 Mål/Goals
Tippet til 1.73
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 26. jul. 19:16

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Ferencvaros formåede ikke at score imod Klaksvik

✅ Shamrock Rovers har kun scoret et enkelt mål i de seneste tre kampe

✅ Shamrock Rovers burde spille efter et målfattig resultat, for at holde drømmen om europæisk fodbold i live

Det er med fare for at ligne en idiot efter denne kamp, hvor jeg kommer til at dele et bet på en kamp med ungarske Ferencvaros, som vi i sidste uge brændte nallerne på, da de leverede en af UEFA Champions Leagues største overraskelser, da Klaksvik slog dem ud.

Ferencvaros blev som sagt højst overraskende slået ud af Klaksvik, og det kostede også cheftræneren Stanislav Cherchesov jobbet. Assistenttræneren Csaba Máté overtager tjansen for anden gang i karrieren, imens der søges efter en ny til positionen, hvor man altså ikke var forberedt på at smide træneren på porten da sæsonen startede.
En af grundene til at de røg ud til Klaksvik var sjovt nok, at de simpelthen ikke formåede at lave et eneste mål. Det er derfor oplagt, endnu engang at kigge i den retning.

Shamrock Rovers måtte se sig slået ud af de islandske mestre fra Breidablik. Kun et enkelt mål formåede de at score imod mandskabet, som vi tydeligt kunne se i går aftes, ikke er specialister i et struktureret forsvar.
I weekenden spillede de så imod Dundalk i FAI cuppen, hvor de fik skabt masser af chancer, men endnu engang havde problemer med at få nettet til at blafre.

Jeg forventer dermed en kamp hvor Ferencvaros kommer til at sidde på kampen, men spørgsmålet er meget om hvor hurtigt de kan få bolden i nettet. Begge hold har haft problemer med at score, så jeg ville bestemt tage et bet på unders her.
Vi tager under 3.0 i stedet for u2.75, selvom de har en lidt lavere værdi, da jeg hellere vil gå lidt på kompromis med det, og blive ”belønnet” med en lavere variance, grundet usikkerheden ved fyringen af Ferencvaros træner.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ferencvaros – Shamrock Rovers Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Ferencvaros – Shamrock Rovers

Ferencvaros: Skader og karantæner

Shamrock Rovers: Skader og karantæner

Ferencvaros – Shamrock Rovers Head 2 Head

Flere Tips

22. jul.
Units 2/10
Tippet til 2.10
Units 3/10
Tippet til 1.83
19:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 2.01
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar