18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 966,5
TBP 107,5%
Hitrate 47,5%

FC Sheriff-Shakhtar Donetsk-15. September 2021 18:45

Units 4/10 Tabt
FC Sheriff vs Shakhtar Donetsk
Shakhtar Donetsk vinder
15. september 2021 18:45
Unibet
Tippet til 2.00
Udgivet 14. september 2021 22:59
Must win kamp for Shakhtar, der skal hente seks point mod Sheriff Tiraspol, hvis man skal have chance for at drille Inter og Real Madrid i kampen om avancement. Oddset er steget på ukrainerne, og jeg synes, det er endt i et for højt leje på Shakhtar, der har væsentlig mere europæisk erfaring end modstanderne fra Moldova.

Sheriff har klaret sig godt i kvalifikationen, og det får de meget credit for, når man ser på denne pris. Sheriff slog da også både Røde Stjerne og Dinamo Zagreb i kvalifikationen, men jeg vil vurdere, at Shakhtar er et niveau stærkere end de mandskaber, og det skal tilmed nævnes, at Sheriff spillede fire kampe, hvor man i alle tilfælde blev domineret på bolden og havde under 40% i snit og ikke nåede over 300 pasninger.

Det tror jeg også vil blive tilfældet her, hvor Sheriff sandsynligvis kommer til at stå lavt og vil udnytte fart på omstillinger og satse på standarder, hvor man flere gange slog til i kvalifikationsturneringen. Dinamo Zagreb lå i 1,95 ude mod Sheriff, og her vurderer jeg Shakhtar som stærkere mandskab. Sheriff lå bl.a. også i over odds 10 på udebane i Røde Stjerne i 1. kampe på udebane, og selvom man siden har overrasket i flere runder, så fortæller det lidt om udgangspunktet for markedets forventelige niveau hos Sheriff Tiraspol.

Shakhtar overraskede også i playoff-runden og slog med lidt held stærke Monaco. Bl.a. vandt man 1-0 på udebane, hvor man viste stor styrke defensivt trods stort Monaco-overtag. Shaktar slog forinden Genk i begge opgør, og begge gange var man totalt dominerende på possession, afslutninger og xG, selvom markedet havde vurderet det noget anderledes.

Shakhtar er under træner De Zerbi enormt possession-betonede, og på den baggrund synes jeg, de står overfor en god match up mod Sheriff, der gerne vil stå lidt lavt, men kan få svært ved at komme på bolden mod de boldfaste ukrainere.

FC Sheriff – Shakhtar Donetsk Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Sheriff
Shakhtar Donetsk
Odds are subject to change. Last updated 15. september 2021 18:45.

FC Sheriff – Shakhtar Donetsk Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar