18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Prishtina-Inter Club d’Escaldes-25. June 2021 20:00

Units 1/10 Vundet
FC Prishtina vs Inter Club d’Escaldes
FC Prishtina (-1) (EH)
25. juni 2021 20:00
Cashpoint
Tippet til 2.22
Udgivet 25. juni 2021 06:46
Champions League kvalifikationen er startet og det betyder at vi får nogle atypiske opgør. Denne aften står det mellem Prishtina fra Kosovo og Inter Escaldes fra Andorra. Prishtina endte med at vinde rækken med 78 point point efter 36 kampe. De afsluttede deres sæson d. 23. maj, og bør derfor stadig være i ganske fin form op til dette opgør.

Inter Escaldes vandt også mesterskabet i Andorra, og afsluttede deres sæson samtidig. Det var andet år i streg at Inter Escaldes vandt ligaen, efter de har stået i skyggen af FC Santa Coloma i mange år. Eftersom det er andet år i streg at Inter Escaldes vandt ligaen, så er det også andet år at de skal spille Champions League kvalifikation. Sidste år mødte de pudsigt nok også et hold fra Kosovo, dengang var det bare Drita. Den kamp vandt Drita 2-1 på neutral grund, og de var yderst dominerende hele kampen.

Kosovo har udviklet sig som fodboldland de seneste år, hvor vi også har set deres landshold og ungdomslandshold med nogle flotte resultater. Kampen spilles på neutral grund i Sverige, men Prishtina bør gå en overkommelig kamp i møde.

FC Prishtina – Inter Club d'Escaldes Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Prishtina
Inter Club d'Escaldes
Odds are subject to change. Last updated 25. juni 2021 19:59.

FC Prishtina – Inter Club d'Escaldes Head 2 Head


1 kommentar

  1. Super godt spil.

    Kampen spilles dog på neutral grund i Albanien og ikke i Sverige. Dommeren er dog fra Sverige. Hehe

    Bare endnu en fordel for Prishtina. 🙂

Skriv et svar