18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Prishtina-Ferencvaros-13. July 2021 20:00

Units 1/10 Tabt
FC Prishtina vs Ferencvaros
Under 2.5 mål
13. juli 2021 20:00
Nordicbet
Tippet til 2.15
Udgivet 13. juli 2021 07:51
Det første opgør mellem mestrene fra Kosovo, Prishtina og de ungarske mestre Ferencvaros endte med en sikker 3-0 sejr til Ferencvaros i en kamp, hvor Prishtina ikke havde meget at byde ind med. Derfor bør Ferencvaros også sætte den i cruise control i denne kamp, så de sikrer sig avancement uden at bruge for mange kræfter. Deres hjemlige liga er endnu ikke startet, og det vil derfor være at foretrække ikke at bruge for mange kræfter for de ungarske mestre.

Prishtina vandt den Superligaen i Kosovo med blot to point i sidste sæson, og er ikke en klub med europæiske traditioner. Selvom de er fremme ved Champions League kvalifikation, så er det på baggrund af sejre over mestrene fra San Marino og mestrene fra Andorra, hvor de vandt 2 x 2-0. Det siger en del om niveauet hos mesterholdet fra Kosovo.

Ferencvaros var med i Champions League gruppespil i fjor, hvor de kvalificerede sig ved bl.a. at slå Dynamo Zagreb, norske Molde og Dynamo Kiev ud i kvalifikationen.

Med tanke på, at Ferencvaros har en 3-0 føring i banken, bør de tage det stille og roligt, og blot forsøge at neutralisere det pres, som Prishtina eventuelt måtte komme med. Ferencvaros skal nemmest muligt gennem kampen og derfor skal man ikke forvente et festfyrværkeri i denne Champions League kvalifikationskamp.

FC Prishtina – Ferencvaros Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 14. juli 2021 12:23.

FC Prishtina – Ferencvaros Head 2 Head


Skriv et svar