FC Porto vs Inter – 14. mar. 21:00

Profit
151,2
TBP
106,8%
Hitrate
47,0%
599 Tips
Fodbold icon
Champions League Slutspil | Champions League
FC Porto vs Inter
Romelu Lukaku scorer
Tippet til 3.60
Units 2/10
Push +0,00
Udgivet 13. mar. 14:07

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Romelu Lukaku har vist en anelse opadgående formkurve på det seneste, og er i spil til en startplads.

✅ Belgieren bør også være førstevalg til at tage straffespark i denne kamp.

✅ Porto har haft problemer defensivt på det seneste, senest to mål lukket ind hjemme mod Estoril.

Det er ikke meget tur i den Romelu Lukaku har haft i den, efter at han skiftede til Chelsea i 2021/2022 sæsonen og efterfølgende tilbage til Inter igen. Kun 5 mål i 17 kampe er det blevet til efter han vendte tilbage til Inter, men nu ligner det en lille stigning i formkurven. 

I første opgør af Inter – Porto, kom belgieren ind og scorede det afgørende mål til 1-0, og i seneste weekend scorede han også det enlige mål på straffespark mod Spezia. 

På trods af målet kun var på på straffespark mod Spezia, så har den store angriber dog vist sig mere frem på det seneste. Der har både været en del berøringer i feltet, afslutninger og fornuftige xG tal på det seneste. Kigger vi på hans tal for denne sæson, så har de faktisk heller ikke været voldsomt meget dårligere end 20/21 hvor han havde et flot år for Inter – skarpheden har bare haltet. 

Vi skal også lige spore tilbage til straffesparksmålet han scorede mod Spezia, da det bør give spillet en flot fordel. Lautaro Martinez har normalt sparket straffe, men han brændte mod Spezia hvor Lukaku efterfølgende scorede. Lukaku har nu scoret to straffesparksmål inden for relativ kort tid, og bør være førstevalg på pletten. 

Det kan godt blive Dzeko, der starter men bosnieren har ikke scoret i en menneskealder og Lukaku bør også være et bedre fit til kampen. Det er Porto der skal frem i banen og score, og her har Lukaku mere fart og styrke til at fange dem i omstillinger. OBS: Husk at krydse “annulleres hvis spiller starter ude” af.

Det er også et FC Porto hold, der har haft en dalende defensiv kurve. Mål lukket ind i de sidste fire kampe, og senest to på hjemmebane til Estoril, endda i en forholdsvist stærk opstilling. 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

FC Porto – Inter Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Porto
Inter
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 14. mar. 20:59.

Forventede startopstillinger FC Porto – Inter

FC Porto: Skader og karantæner

Inter: Skader og karantæner

FC Porto – Inter Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv et svar