18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Porto – Liverpool-28. September 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
FC Porto vs Liverpool
Over 2,5 mål
28. september 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 1.73
Udgivet 28. september 2021 07:49
FC Porto lagde ud med en kedelig 0-0’er i første kamp mod Atletico Madrid, men spørgsmålet er om det bliver samme tilgang denne gang. I første runde var FC Porto også på udebane, hvor det var et ganske fornuftigt resultat for dem med et enkelt point. Nu er de på hjemmebane, hvor de i en svær pulje, nok skal samle de fleste af deres point.

Liverpool er heller ikke usårlige, hvilket vi så i weekenden, da de spillede 3-3 mod Brentford. Van Dijk er ikke helt den samme magtfaktor, som han var før sin skade, og som et generelt offensivt indstillet hold, så vil der komme muligheder mod Liverpool.

I den hjemlige liga har målscoringen fungeret ganske upåklageligt for FC Porto indtil videre, hvor de har lavet 16 mål i 4 kampe.

FC Porto skal helst bruge point her og gerne gå efter tre af slagsen, selvom det kan virke som en uoverkommelig opgave. Det er en rigtig svær gruppe, og hvis der er nogen forhåbninger om at gå videre, så kræver det at man får skrabet point sammen. Liverpool kan godt overleve med ét point, men tre vil også gøre dem rigtig godt i kampen om at sikre sig en vigtig førsteplads.

Vi forventer en åben kamp, hvor vi vil se chancer i begge ender.

FC Porto – Liverpool Odds


FC Porto – Liverpool Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar