FC Nordsjælland vs Brøndby IF – 19. mar. 15:00

Profit
1.023,6
TBP
106,8%
Hitrate
47,2%
3263 Tips
Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
FC Nordsjælland vs Brøndby IF
Under 2,75 (AH)
Tippet til 1.90
Units 4/10
Tabt -2,00
Udgivet 19. mar. 00:51

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ FCN har vist stor defensiv styrke i sæsonen og Thorup under et mere defensivt og kontrolleret udtryk.

✅ Kampen om top-6 kan lige så vel give et forsvarende Brøndby-hold, der kan bruge uafgjort.

✅ Normalt er Brøndby stærke til at lukke ned i Farum, hvor de oplever stor opbakning.

Markedet tror på mange mål i Farum, men jeg synes, værdien ligger modsat. FCN er stærke defensivt, og det har langt henad vejen været nøglen til deres succes. De to mandskaber spiller normalt ikke målrige kampe mod hinanden på Farum Park. De seneste fire besøg har Brøndby vundet til 0 og med tre ud af fire kampe, der er gået under 2,5.

FCM har kun indkasseret 19 mål i 21 kampe og Kian Hansen-Nagalo-duoen har været utroligt stabil med en stærk sidste skanse i Andreas Hansen. FCN er under Thorup også forandret en smule i den defensive retning, hvor man med føringer har grebet kampene anderledes defensivt og til tider for passivt an. Det er helt tydeligt en retning, hvor man også vil kunne kontrollere kampene hjem gennem en stærk defensiv.

Nordsjælland har spillet hele 13 ud af 21 kampe under 2,5, og man har da også været lidt udfordret offensivt, hvor Schjelderups mål mangler, og hvor man ikke er helt så skarpe som i efteråret. Marcondes ser igen ud til at være fraværende, og Coulibaly har i den grad ikke slået til med adskillige store brændte chancer.

FCN skal naturligvis gå efter de tre point, da FCK allerede har hentet 7 point ind på førerholdet, og det har været et hårdt forår for nordsjællænderne. Et uafgjort resultat er ikke nogen katastrofe, men FCN satsede hårdt ved 1-1 ude mod Viborg og faren for dette spil kan være, at de vil gøre noget lignende.

Det samme gælder for Brøndby, hvis de øvrige resultater ser ud til at gå imod. Jeg ser dog gode muligheder for, at Brøndby kan sikre top-6 med et uafgjort resultat. Randers og Silkeborg skal begge vinde for at tvinge en sejr ud af Brøndby, og selvom det er en mulighed, så er de gode chancer på Brøndbys side.

Brøndby har hentet 9 point i 4 kampe, men de har ikke været suveræne i de seneste opgør. Defensivt har man set relativt solide ud – også qua et godt udtryk med bolden, men også fordi man ikke afgiver mange chancer og har en af ligaens bedste målmænd.

Der er ikke de store fravær for Brøndby. Tshiembe er tilbage fra karantæne, hvilket er godt for Brødbys defensiv, selvom Frederik Alves lavede en solid præstation mod Silkeborg. Udfordringen kan blive Wass’ offensive friheder, som kan give rum til Nuamah, men den hurtige FCN-kant shinede ikke mod Viborg og ser ikke ud til at være i superform.

Jeg synes ikke, der tegner et billede af en målrig kamp set ud fra holdenes sæson indtil videre, og jeg tror, top-6-situationen og mesterskabskampen kan give større fokus på den defensive del end fokus på at skulle jagte et resultat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

FC Nordsjælland – Brøndby IF Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger FC Nordsjælland – Brøndby IF

FC Nordsjælland: Skader og karantæner

Brøndby IF: Skader og karantæner

FC Nordsjælland – Brøndby IF Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
01:00
Units 1/10
Tippet til 3.20
Units 4/10
Tippet til 1.72
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.72
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar