FC Nordsjælland vs Brøndby IF – 19. jun.

Fodbold Kvinde-LP
FC Nordsjælland
Brøndby IF
19. jun.
18:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

19. jun.
18:00
Brøndby vinder
Tabt -4,00

Units

4/10
Brøndby vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Brøndby er revanchelystne og FCN metaltrætte
  • Brøndby var trods 1-1 bedst i weekendens mesterskabsopgør
  • FCN’s seneste nederlag er mod netop Brøndby

Analyse

Der venter en spændende pokalfinale hos kvinderne mellem de to bedste mandskaber i kvindeligaen. FCN blev i weekenden danske mestre, da man fik 1-1 på udebane mod Brøndby i den direkte mesterskabsduel, og dermed holdt afstand på 2 point ned til Brøndby. Brøndby kunne med en sejr have snuppet guldet, men man var uskarpe og måtte nøjes med uafgjort trods stort spilovertag.

Undervejs var Brøndby det bedste hold, og måske var der også lidt ekstra nervøsitet at spore hos FCN. FCN kom foran, men Brøndby udlignede tidligt efter, og det skabte uro hos FCN, der afgav meget initiativ og Brøndby brændte store chancer. Undervejs brændte man et straffespark og i overtiden havde man en gigantisk chance på hovedstød indenfor det lille felt.

FCN slap med skrækken og blev danske mestre, og selvom de ikke måtte fejre det for cheftræner, Chris Sargeant, så har man nok ikke restitueret voldsomt godt efter klubbens første mesterskab. Kampen spilles på MCH Arena i Herning, hvor kampen er en del af DM-ugen.

Brøndby må være enormt revanchelystne og må have tro på tingene efter det opgør, hvor man var bedst. Brøndby har også mere erfaring end FCN i disse finalekampe, og det synes jeg faktisk man så på præstationen, selvom det ikke lykkedes at udnytte chancerne. FCN kan risikere at have lidt “metaltræthed”. Ikke fordi man har vundet meget, men fordi man har vundet et mesterskab og endelig har sluppet presset, som har fulgt dem den seneste lange tid. Det kan sagtens give en løssluppen indgang til sådan en kamp, fordi man har vundet den vigtigste kamp, og fordi der kan glide noget tilfredshed ind i truppen, som ikke er sundt før en kamp som denne.

Jeg synes, oddset er flot på Brøndby, som har mere erfaring, så ud til at have mest kvalitet i weekendens kamp, og som har alt at spille for med en vigtig revanche. Seneste nederlag til FCN er 10 kampe siden, og det kom til netop Brøndby, som også har slået FCN i 4 af de seneste 6 indbyrdes opgør i 2023 og 2024.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar