FC Nordsjælland vs AGF – 29. mar. 16:30

Fodbold DBU Pokalen
FC Nordsjælland
AGF
29. mar.
16:30
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

29. mar.
16:30
AGF +0.50 (AH)
Vundet +4,00

Units

4/10
AGF +0.50 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • AGF har ikke tabt til FCN i de seneste fem besøg på Farum Park
  • FCN slider med at skabe nok i den offensive del
  • FCN har et par vigtige fravær og uafgjort er ikke en katastrofe

Analyse

Der venter et interessant semifinaleopgør i den danske pokalturnering, når AGF gæster Right to Dream Park og FC Nordsjælland. AGF har en god statistik på den udebane, hvor man ikke har tabt i de seneste fem forsøg og i denne sæson spillede man 0-0 i Superligaen, da man stod en stærk defensiv og ikke afgav meget til FCN. Det bliver sandsynligvis også Uwe Röslers plan at stå lavt og kompakt og satse på omstillinger og standarder, hvilket tidligere har været en succes for AGF, og som er en disciplin, man er stærke i.

I en pokalsemifinale er der ekstra meget på spil, og derfor bliver holdene ekstra skærpede i den del. AGF møder Nordsjælland på et godt tidspunkt. FCN har haft besvær med at skabe nok offensivt og laver trods stærke navne i offensiven alt for få mål. Det var med hiv og sving, at man besejrede Hvidovre og senest formåede man kun at få 1-1 hjemme mod Randers.

Det flyder ikke rigtigt for Johannes Thorups tropper, der mangler flow i offensiven. Profilerne i Osman og Schjelderup har endnu ikke fundet niveauet eller relationerne, og Ingvartsen er ikke blevet den skarpretter, som han var hentet hjem til at være.

AGF har kun tabt en enkelt ud af fem Superligakampe i foråret, og dette var det smertelige nederlag til FCM på 3-2, hvor man spillede to mand i overtal og alligevel formøblede fordelen dårligt. Ellers har AGF igen været solide qua en stærk organisation. Rammer FCN ikke et højere tempo og mere kvalitet end hidtil, så får de besvær med at åbne AGF, og i en første kamp af to semifinaler, vil man næppe satse alt for hårdt, da man har gode chancer på udebane, hvor man faktisk har et bedre tag på AGF end på hjemmebane.

Kian Hansen er tvivlsom pga. sygdom, mens Conrad Harder er ude med karantæne. AGF er uden Tobias Mølgaard, Mikkel Duelund og Tobias Bech, hvor de to førstnævnte næsten har været ude hele foråret. Kevin Yakob er langtidsskadet og fortsat ikke tilbage. Det er svækkelser, men ikke fravær, der er nye for AGF og Mads Emil Madsen er omvendt tilbage efter et efterår uden kampe, og hans tilstedeværelse har styrket AGF.

Jeg synes, FCN er gjort til for store favoritter ift. deres halvsløje form, deres lange run med få point ift. status som tophold og med profiler, der ikke er i topform. Jeg kan godt lide X2-varianten, der dækker to udfald, når vi har med en kamp at gøre, som skal afgøres over to opgør.

Fiorentina vs Genoa
Fiorentina

Uafgjort

Genoa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar