FC Nordsjælland-Viborg-18. July 2021 14:00

Units 2/10
Vundet
Udgivet 17. jul. 23:35
888

En kamp der lugter langt væk af mål mellem 2 særdeles målfarlige mandskaber, og hvor betalingen er solid for at begge hold allerede er på tavlen efter de første 45 minutter.

Viborg kommer efter alt at dømme med masser af oprykkergejst og med enorm tro på egne offensive evner. De skal helt sikkert op og teste FCN defensiven så hurtigt som de nu får lov til.

De grønblusede har hamret mål ind på samlebånd i testkampene, hvor det er blevet til 2-2 mod AaB, 1-4 sejr over Sønderjyske og 4-4 mod Randers.
De scorede 71 mål i 32 kampe, da de i sikker stil vandt 1. division, og indløste billet til landets bedste række.
Sebastian Grønning stod for de 23 af dem og har også fået scoret et par gange her i opstarten, og han bliver rigtig spændende at følge.

FCN har netop smadret transferrekorden med monstersalget af Kamaldeen. 150 mio er vanvittigt, og det bliver da også en mand de kommer til at savne.
Når det så er sagt så har de bare tradition for at hive nye kaniner op af hatten hele tiden, og de stopper næppe med at score mange mål bare fordi han er væk.

FCN sluttede forrige sæson på en flot 5. plads, med en særdeles livlig målscore på 51-51 for 32 kampe.
De døjede længe med skader til både Kian Hansen og Djorou i det centrale forsvar der kostede i defensiven. Kian Hansen er tilbage i truppen nu men Djorou er smuttet og det samme er en tredje stor forsvarsprofil Ulrik Yttergaard.

Hjemme på kunstgræsset med publikum på lægterne er FCN altid særdeles offensivt indstillet, og det vil de også være her. Øjner gode muligheder for en livlig start på kampen og sender 2 units afsted efter vi får begge hold på tavlen i 1. halvleg.