FC Nordsjælland – SønderjyskE – 15. april 2022 18:00

Over 2,5
Tippet til 1.85
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 13. april 2022 12:32
Det kan blive dødsstødet for SønderjyskE, hvis de taber. Omvendt skal de gå efter at vinde, da uafgjort og 8 point op også vil være for meget at skulle hente på 7 kampe, når man i sæsonens 24 kampe blot har fået 14 point. SønderjyskE er kommet bedre med, men jeg synes fortsat, at de får for meget ros for deres spil, for de præsterer ikke til mere end de får.

Til gengæld har SønderjyskE forsøgt, og der har været pænt med mål i deres kampe, hvor man i foråret har scoret i alle kampe på nær ude mod Brøndby. Til gengæld har man indkasseret i samtlige kampe, og det er i høj grad også en af grundene til, at man ligger sidst i rækken.

Nordsjælland vendte kampen mod AGF i seneste runde, men måtte alligevel nøjes med uafgjort, da man indkasserede til allersidst. Nordsjælland har været bedst i flere kampe, men udfordringen har været, at man indkasserer for nemme mål. Det gjorde man også i seneste indbyrdes opgør, hvor det blev 1-1, og hvor SønderjyskE i den grad truede på standarder. Til gengæld havde FCN flere store chancer og adskillige tilløb til chancer.

FCN ser ud til at have fundet en ny guldfugl i Nuamah, der kom ind og bød sig voldsomt godt til med sin fart og pågåenhed. Den kan blive gift for SønderjyskE, og det kan i høj grad blive gift, hvis man først skal til at satse og flytte mange folk frem.

Det var utroligt, at den seneste kamp i Farum ikke gik over mellem de to mandskaber. Der er notorisk mange mål, når de mødes på kunstgræsset og 7 af kampene forinden er endt med 3 mål eller flere. Med SønderjyskE udgangspunkt, hvor de skal satse offensivt, så tror jeg, vi får endnu en målrig en af slagsen. Emil Berggren har været en åbenbaring for SønderjyskE og hans fysik og tilstedeværelse kommer helt sikker til at presse FCN-defensiven.

FC Nordsjælland – SønderjyskE Odds


FC Nordsjælland – SønderjyskE Head 2 Head


Flere Tips

17. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.85
18. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.83
14. august 2022
18:30
Mads Larsen
Units 2/10
Tippet til 2.60
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar