18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -23,9
TBP 76,5%
Hitrate 35,5%

FC Nordsjaelland-Randers FC-19. May 2021 17:30

Units 3/10 Vandt
FC Nordsjælland vs Randers FC
FC Nordsjælland vinder
May 19, 2021 17:30
Udgivet May 18, 2021 10:51
Kamp: FC Nordsjælland – Randers FC
Tip: 1-tallet
Odds: 2,40
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

FC Nordsjælland tager hjemme imod Randers FC i Superligaens mesterskabsspil i en direkte kamp om 5.pladsen.

FC Nordsjælland:

Der har været så meget snak i disse tilskuerløse tider, om den manglende hjemmebanefordel, men FC Nordsjælland har faktisk hele tiden haft den qua deres underlag på Right To Dream Park, nu får de også glæden af et hjemmepublikum, og selvom de ikke er så fandens fanatiske, så gør det da ikke hjemmebanefordelen mindre. Nordsjællænderne har været markant bedre hjemme i denne sæson end ude, de har hentet 7 sejre på eget græs vs. sølle 3 på fremmed græs. I de seneste to hjemmekampe er det blevet til sejr over Superligaens førerhold fra FC Midtjylland, og i seneste hjemmekamp smed de en føring væk imod FCK og måtte nøjes med 2-2, men det siger altså lidt om, hvor gode de er hjemme i Farum. Den helt store stjerne hos FC Nordsjælland, Kamaldeen Sulemana, står til at blive skudt af til en stor europæisk klub denne sommer, og han vil helt sikkert nyde de frie tøjler i dette opgør, til at vise sig endnu mere frem for storklubbernes scouts.

Randers FC:

Det helt store argument for dette spil er faktisk Randers, for kronjyderne har det virkelig svært med FC Nordsjælland, i de seneste fire indbyrdes opgør har de tabt 3 og fået 1 uafgjort. De sidste 4 gange de har været på besøg på Right To Dream Park har de tabt. Læg dertil, at deres sæson toppede i torsdags med pokaltriumf og dertilhørende europæisk gruppespil til næste sæson, altså kan de være fløjtende ligeglade med om de ender 5 eller 6 i Superligaen, for de har deres på det tørre. Randers har nogle enorme fraværsproblemer forud for dette opgør: De to mest målscorende spillere i denne sæson, Egho og Kamara, er på tribunen, sammen med den kreative offensivspiller Kehinde, midtbanemotor Lauenborg, og de to defensive startere Marxen og Piesinger. Det er seks spillere, som normalt ville indtage en plads i startelleveren.

Med tanke på den indbyrdes statistik, de tilbagevendte hjemmefans, kunstgræstæppet på Right To Dream Park, en halv Randers A-kæde på tribunen, og den manglende motivation, så synes jeg, at oddset på 2.40 er en kende for høj. Til sammenligning endte den første kamp i sæsonen imellem de to hold i samme odds, og dengang havde Randers stadig noget at spille for, samt en trup der var fit for fight.


FC Nordsjaelland – Randers FC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Nordsjaelland
Randers FC
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 17:57.

FC Nordsjaelland – Randers FC Head 2 Head


Skriv et svar