FC Nordsjælland-OB-9. August 2021 19:00

FC Nordsjælland vs OB
Begge hold scorer: ja
19:00 9. august 2021
Tippet til 1.66
Units 1/10
Vundet
Udgivet 9. august 2021 10:15
FC Nordsjælland og OB er placeret side om side i tabellen med fire point hver. Der må alligevel være forskel på opfattelsen af, om det er har været en god eller dårlig start på sæsonen.

For FC Nordsjællands vedkommende må starten have været en smule skuffende, særligt nederlaget i første spillerunde på hjemmebane til oprykkerne fra Viborg FF. Senest kom de uge drenge fra Farum dog i gang med 2-0 mod SønderjyskE.

OB må, modsat deres modstander, være ganske tilfredse med deres sæsonstart. Fire point mod de øjebliklige tre tophold er bestemt godkendt, med tanke på, at der er kommet ny træner ind og at de seneste par sæsoner har budt på en del skuffelser.

Begge mandskaber har individuel offensiv kvalitet, som kan gøre ondt på modstanderens forsvar. Hos FC Nordsjælland besidder de så meget fart på de forreste pladser, at OB defensiven sagtens kan komme i problemer. Omvendt har FC Nordsjællands defensiv ikke set prangende ud i de første par kampe, hvorfor spillere som Sabbi og Kadrii også burde kunne lave ballade på kunstgræsset i Farum. I syv af de to klubbers seneste 10 opgør har begge hold formået at komme på tavlen, og det kunne også godt blive tilfældet i aftenens kamp.

FC Nordsju00e6lland – OB Odds


FC Nordsju00e6lland – OB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar