18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Nordsjælland-OB-9. August 2021 19:00

Units 1/10 Vundet
FC Nordsjælland vs OB
Begge hold scorer: ja
9. august 2021 19:00
bet365
Tippet til 1.66
Udgivet 9. august 2021 08:15
FC Nordsjælland og OB er placeret side om side i tabellen med fire point hver. Der må alligevel være forskel på opfattelsen af, om det er har været en god eller dårlig start på sæsonen.

For FC Nordsjællands vedkommende må starten have været en smule skuffende, særligt nederlaget i første spillerunde på hjemmebane til oprykkerne fra Viborg FF. Senest kom de uge drenge fra Farum dog i gang med 2-0 mod SønderjyskE.

OB må, modsat deres modstander, være ganske tilfredse med deres sæsonstart. Fire point mod de øjebliklige tre tophold er bestemt godkendt, med tanke på, at der er kommet ny træner ind og at de seneste par sæsoner har budt på en del skuffelser.

Begge mandskaber har individuel offensiv kvalitet, som kan gøre ondt på modstanderens forsvar. Hos FC Nordsjælland besidder de så meget fart på de forreste pladser, at OB defensiven sagtens kan komme i problemer. Omvendt har FC Nordsjællands defensiv ikke set prangende ud i de første par kampe, hvorfor spillere som Sabbi og Kadrii også burde kunne lave ballade på kunstgræsset i Farum. I syv af de to klubbers seneste 10 opgør har begge hold formået at komme på tavlen, og det kunne også godt blive tilfældet i aftenens kamp.

FC Nordsju00e6lland – OB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Nordsjælland
OB
Odds are subject to change. Last updated 9. august 2021 18:56.

FC Nordsju00e6lland – OB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar