18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Nordsjaelland-FC Koebenhavn-10. May 2021 18:30

Units 1/10 Vandt
FC Nordsjælland vs FC København
Over 3 mål
May 10, 2021 18:30
Udgivet May 10, 2021 08:31
Kamp: FC Nordsjælland – FC København
Tip: Over 3,0 mål
Odds: 1,77
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

FC Nordsjælland lignede længe et hold, der ikke var klar til Mesterskabsspillet, men lige så snart det spidsede til så vi hvad de er gjort af. Et mandskab der kan spille med i selv de sværeste kampe, og som har et rigtig stærkt topniveau. Det så vi f.eks. da de slog FC Midtjylland 3-2 på kunstgræsset i Farum, hvad vi også så var bundniveauet, da de ugen efter tabte 3-0 til Midtjylland i Herning. 

FC Nordsjælland står i en situation, hvor de lidt overraskende stadig kan nå et top-4 placering i Mesterskabsspillet, en placering, der giver adgang til mulig europæisk deltagelse. De har dog 6 point op til AGF, men med en kamp i hånden (mod FCK). Det betyder også at det kræver en sejr her, og da der ikke er den store forskel på om FCN ender 5’er eller 6’er, så kan de lige så godt sigte efter sejren. 

FCK er mere eller mindre ude af top-2 kapløbet og derfor er det bare vigtigt for dem at slutte top-3. Det er dog FCK, der er tale om og derfor kommer de stadig til at gå efter sejren. De går også ind til kampen ovenpå den bedste halvleg set under Thorup, da de spillede AGF ud af brættet i første halvleg. I anden halvleg så man børnesygdommen hos FCK igen, da de lukkede AGF ind i kampen og dermed også to mål. 

Vi forventer en offensiv indstilling fra begge mandskaber, og på kunstgræsset i Farum er der en god chance for at vi får en masse mål at se.


FC Nordsjaelland – FC Koebenhavn Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Nordsjaelland
FC Copenhagen
Odds are subject to change. Last updated 10. maj 2021 18:56.

FC Nordsjaelland – FC Koebenhavn Head 2 Head


Skriv et svar