18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,7
TBP 104,4%
Hitrate 47,0%

FC Nordsjælland-AGF-25. July 2021 14:00

Units 6/10 Tabt
FC Nordsjælland vs AGF
FC Nordsjælland 0.00 (AH)
25. juli 2021 14:00
Unibet
Tippet til 2.32
Udgivet 22. juli 2021 20:39
FC Nordsjælland tabte sæsonpremieren hjemme i Farum med 2-1 til oprykkerne fra Viborg, men var uden centralt omdrejningspunkt. AGF fik 1-1 mod Brøndby, men spiller i skrivende stund en forfærdelig kamp mod et undertippet nordirsk hold om at komme i Conference League, og må formentlig undvære deres to bedste offensivspillere mod Nordsjælland.

Nordsjælland var uden Magnus Kofod fra start mod Viborg og det betød, at en rusten Diomande, som lige er kommet tilbage fra langtidsskade samt en Abu Francis, som ikke har spillet meget, skulle udgøre den centrale akse for Nordsjælland. Kofod er formentlig tilbage fra start, mens Diomande og Kian Hansen har fået en uge mere til at træne. Dertil er central forsvarer Woledzi tilbage fra karantæne og selvom han ikke er voldsomt rutineret, fik han alligevel 8 kampe fra start i foråret og har lidt mere erfaring end 18-årige Nagalo. Nordsjælland kom bedst ud til kampen, men siden fik Viborg overtaget og Nordsjælland formåede ikke at komme igen. Jeg har dog en forventning om, at spillet bliver lidt mere flydende, hvis Kofod er Nordsjælland er et ungt hold, men udover deres stjernespiller fra sidste sæson Kamaldeen, som lige er blevet solgt og Ulrik Yttergård, hvis kontrakt udløb, har de for en gangs skyld holdt på det meste af truppen, som endte på 5. pladsen.

AGF har i skrivende stund lige tabt 2-1 i Nordirland, hvor de ikke har kreeret én chance igennem 90 minutter og deres eneste mål er en kæmpe foræring af et selvmål af nordirernes keeper. Dertil er Jon Dagur Thorsteinsson blevet skadet og han er vel nok den mest kreative spiller AGF har. Jeg tvivler på, han bliver klar til søndag. Patrick Mortensen var ikke med i truppen til dagens kamp og bliver med garanti heller ikke klar til en startplads søndag. Uden de to er det svært at se AGF skabe det helt store. AGF har heller ikke fået erstattet backerne Casper Højer og Kevin Diks, som begge er blevet solgt og lige nu hedder deres erstatninger Munksgaard og og Oliver Lund. Det er bestemt ikke én til én erstatninger. Læg hertil, at AGF har en rejse hjem fra Nordirland, hvor de først er hjemme fredag og skal tidligt afsted mod Farum søndag, så de har reelt kun lørdag til at forberede sig og får under 70 timers hvile.

Oddset er faldet en smule efter AGF’s fadæse, men bør stadig holde rigtig flot værdi.
Besøg Unibet

*Reklamelink


FC Nordsju00e6lland – AGF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Nordsjælland
AGF
Odds are subject to change. Last updated 25. juli 2021 13:57.

FC Nordsju00e6lland – AGF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar