FC Milsami Orhei-Elfsborg-29. July 2021 19:00

FC Milsami Orhei vs Elfsborg
Elfsborg (-1) (EH)
19:00 29. juli 2021
Tippet til 2.00
Units 4/10
Vundet
Udgivet 28. juli 2021 14:41
Milsami fra Moldova møder Elfsborg i returopgøret, efter at første opgør sluttede med 4-0 sejr til svenskerne.

Europa Conference League er en special størrelse, fordi vi har at gøre med hold, som vi sjældent har set i Europa League eller Champions League. Det har åbnet for at hold, der er langt fra de evige mestre i lande som f.eks. Moldova også får en tur i det europæiske. Det har samtidig også åbnet for et kæmpe niveau skred, som vi kan drage nytte af.

Moldova endte sidste sæson som 3’er i den hjemlige liga, hvor Tiraspol har vundet mesterskabet de sidste seks år. De endte med at slutte hele 26 point efter Tiraspol, og over tre indbyrdes kampe sidste år, der tabte man samlet 1-11. Der er altså tale om en meget stor niveauforskel på Tiraspol og Milsami.

For at danne sig en ide om, hvor svensk fodbold ligger ift. moldovisk, så kan vi gå tilbage i historien og se om Tiraspol nogensinde har mødt et svensk hold. Det gjorde de så sent som i 2019, hvor AIK Stockholm sendte Tiraspol ud af Europa League kvalifikationen med samlet 3-2. Vi må antage at et hold, der sluttede 4’er i Allsvenskan det år, er et stykke foran Tiraspol, der med afstand er det bedste hold i Moldova.

Elfsborg ligger på en nuværende 3. plads i Allsvenskan, og sidste år sluttede de 2’er 9 point efter Malmø. Vi så også forskellen i niveauforskel i første opgør, efter en 4-0 sejr blev kørt i hus og endda også et brændt straffespark. Milsami fik tre røde kort, men det var altså først efter stillingen 3-0. Dermed er de også uden tre af deres faste spillere op til denne kamp, og det tegner ikke godt for et hold, der i forvejen kun kunne mønstre 8 ud 12 mulige udskiftere i første opgør. Det hjælper så sandelig heller ikke, at endnu en fast spiller (Arhirii) måtte udgå med en skade fra den seneste kamp og formentlig er ude her.

Elfsborg endte i odds 1,11 på hjemmebane, men det skulle måske have været lavere. Nu tilbydes der op mod 1,35 på det rene to tal, men med Milsamis fravær og et Elfsborg hold, der har bredde til at rotere, så bør der ikke være en gigantisk forskel. Milsami spiller på naturgræs, hvor Elfsborg normalt spiller på kunst, men det bør Elfsborg være ganske vant til fra Allsvenskan.

FC Milsami Orhei – Elfsborg Odds


FC Milsami Orhei – Elfsborg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar