FC Midtjylland vs Vejle Boldklub – 17. mar. 17:00

Fodbold Superligaen
FC Midtjylland
Vejle Boldklub
17. mar.
17:00
MJN1999-avatar MJN1999

Kampstart

Kampstart

17. mar.
17:00
Under 2.5 mål
Tabt -3,00

Units

3/10
Under 2.5 mål 2.15*

Tip-boosters:

  • Vejle er ligaens mest målfattige hold.
  • F.C. Midtjyllands har svært ved at få gang i offensiven efter vinterpausen.
  • De to holds fysiske spillestil og styrker på dødbolde kan udligne hinanden.

| Sidst opdateret:

Analyse

Vejle spillede senest sæsonens dårligste kamp, da man hjemme tabte 0-1 til OB. Vejles offensiv har gennem det meste af sæsonen været ufarlig og var det mildest talt også i dette opgør. Vejle afgav også en del store chancer, og kunne sagtens have tabt med mere end det ene mål det blev til. De manglede dog deres anfører Raul Albentosa, som var ude med karantæne. Jeg forventer han kommer tilbage og stabiliserer forsvaret. Den græske angriber, Emmanouilidis, er kommet tilbage og så god ud i de første to kampe i foråret, men har i de seneste to, ligesom resten af offensiven, været decideret ufarlig. Alt i alt har jeg bare svært ved at se hvordan Vejle skal få scoret i dette opgør.

F.C. Midtjylland vandt senest en smule ufortjent i Randers med 0-1. Kampens mål blev scoret på en dødbold, i form af et langt indkast, ligesom det også var tilfældet med 1-0 scoringen weekenden forinden mod FCK. FCM spillede en flot første halvleg mod FCK, men i alle forårets resterende, har de ikke været imponerende. Det er især offensiven, som har svært ved at skabe chancer i åbent spil, og det er tydeligt, at Kristoffer Olssons fravær betyder en hel del. At de alligevel står tilbage med tre sejre ud af fire mulige, kan de i høj grad takke deres forsvarspillere og specielt deres målmand Jonas Lössl for. Derudover er det også vigtigt for spillet, at, FCM senest, ikke jagtede 0-2 scoringen, men i langt højere grad, blot forsøgte at køre et-måls sejren hjem.

Matchuppet her, ligner for mig, meget det vi så i forårets første runde mellem Vejle og AGF. Det var en kamp, hvor begge hold bragte deres fysiske spillestil, og hvor der var større fokus på ikke at indkassere, end på selv at få scoret. Kampen endte desuden også 0-0. Ligesom de to hold, har FCM deres styrker i det fysiske og duel-prægede spil. Begge hold er stærke på dødbolde, hvilket ofte betyder, at holdende kan udligne hinanden. Vejle afgav godt nok en scoring på en dødbold i weekenden, men gennem hele sæsonen har de været stærke til at afvise modstanderen.

Størstedelen af værdien i spillet, finder jeg i Vejles måde at gå til deres kampe. Her, er det for mig, også væsentligt at kigge på Vejles lignende kamp d. 3 marts på Brøndby stadion, hvor man ligeledes var store underdogs. Her kom man ud med et stort defensivt fokus, hvor målet helt åbenlyst var at komme hjem til Nørreskoven med 0-0. Her lykkedes det at spille en kynisk og disciplineret kamp som endte 1-1. Jeg forventer at Vejle kommer ud med præcis samme indstilling, og jeg forventer at FCM har mindst ligeså svært ved at skabe chancer, som Brøndby havde det i store dele af kampen. Derudover er Vejle ikke et hold der sadler om, hvis de kommer bagud. Det så man også senest mod OB, hvor det først var til sidst i kampen, at det udlignende mål for alvor blev jagtet.

Jeg synes odds 2,15 er for højt, når man tager ovenstående overvejelser i betragtning. Det er en kamp, som FCM vil gå hårdt efter at vinde, men jeg synes prisen, i for høj grad, er sat ud fra præmissen om at det er top mod bund, og ikke ud fra hvordan holdende står overfor hinanden. Det er selvfølgelig en bekymring at Vejle spillede en yderst dårlig kamp seneste, og at FCM i efteråret havde godt gang i offensiven. Til prisen, har jeg dog ikke svært ved at finde værdien på få mål.

CV på u/o 2,5 mål: 50-50%. Spilbar til odds 2.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar