FC Midtjylland vs AaB – 20. februar 2022 14:00

Superligaen
FC Midtjylland vs AaB
Midtjylland vinder med præcis 1 eller 2 mål
14:00 20. februar 2022
Tippet til 2.18
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 14. februar 2022 14:30
Besøg Cashpoint

*Reklamelink

Byg-selv væddemål: Midtjylland vinder med præcis 1 eller 2 mål

Placer 58.10% af indsatsen på Midtjylland EH (-1) til odds 3.75 hos Cashpoint og 41.90% på Midtjylland EH (-1) til odds 5.20 hos Marathonbet. Effektivt odds: 2.18

Lignende odds kan findes andre steder.


Midtjylland har haft et spændende transfervindue, hvor de fik skippet nogle spillere afsted, som lå i periferien af startopstillingen, mens de bl.a. fik hentet den tidligere brasilianske landsholdsspiller Vagner Love og det tidligere tyske stortalent Max Meyer ind. Om sidstnævnte rammer tidligere tiders niveau, er tvivlsomt, men at talentet er der, er indiskutabelt. Får Midtjylland kørt de nye spillere ind på et i forvejen utroligt stærkt hold, er de flere niveauer over AaB.
Jeg synes dog prisen bliver en anelse for lav på den rene sejr, men det bør give god mening at spekulere i en smal sejr til lidt højere odds. Midtjylland spiller nemlig Conference League 3 dage før og har kun 65 timers hvile fra slutfløjt mod PAOK til kampstart mod AaB. De møder på udebane PAOK i returkampen 4 dage senere, hvorefter de har udekamp mod OB tre dage senere. De ser med andre ord ind i et hårdt program og jeg kan ikke se, hvorfor de skulle jagte en større føring, hvis de kommer foran med 1 eller 2 mål i stedet for at spare kræfter. Der kan blive noget med en målscore, de skal hente lidt på, hvis de skulle ende á point med FCK, men der er stadig 15 kampe tilbage af sæsonen inkl. 3 kampe mod FCK, hvor man kan kigge på den del. For mig at se handler det om at sikre sig 3 points her.

AaB har fået sendt et par spillere, som ikke lå til spilletid ud af klubben, men ellers har fokus været på, hvem der skulle stå i spidsen for holdet. Marti Cifuentes blev solgt til svenske Hammarby og siden blev Viborgs cheftræner Lars Friis udpeget som hans efterfølger – bare først fra august. Det er muligt, AaB når at finde en aftale med Viborg inden, men uanset hvad, er der for kort tid til start, til han kan nå at implementere sine ideer i holdet. Lige nu ser det ud til at blive de to assistenter Hiljemark og Würtz, der skal styre tøjlerne. AaB præsterede over det meste af efteråret en fin defensiv, men skabte ikke meget offensivt og overpræsterede ret markant på den del. Af samme grund tror jeg ikke, de bliver nedsmeltet i Herning, men jeg har også svært ved for alvor at se dem true Midtjylland.

FC Midtjylland – AaB Odds


FC Midtjylland – AaB Head 2 Head

Danmark
  • Albanien
  • Algeriet
  • Andorra
  • Angola
  • Antigua og Barbuda
  • Argentina
  • Armenien
  • Aserbajdsjan
  • Australien
  • Bahrain
  • Barbados
  • Belgien
  • Benin
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnien-Hercegovina
  • Botswana
  • Brasilien
  • Bulgarien
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Cameroun
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Congo
  • Costa Rica
  • Cuba
  • Cypern
  • DR Congo
  • Danmark
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Elfenbenskysten
  • England
  • Estland
  • Eswatini
  • Fiji
  • Filippinerne
  • Finland
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Frankrig
  • Fransk Polynesien
  • Færøerne
  • Gabon
  • Gambia
  • Georgien
  • Ghana
  • Gibraltar
  • Grenada
  • Grækenland
  • Guadeloupe
  • Guatemala
  • Guinea
  • Haiti
  • Holland
  • Honduras
  • Hongkong
  • Hviderusland
  • Indien
  • Indonesien
  • International
  • Irak
  • Iran
  • Irland
  • Island
  • Israel
  • Italien
  • Jamaica
  • Japan
  • Jordan
  • Kap Verde
  • Kasakhstan
  • Kenya
  • Kina
  • Kosovo
  • Krim
  • Kroatien
  • Kuwait
  • Lesotho
  • Letland
  • Libanon
  • Liberia
  • Libyen
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Malaysia
  • Mali
  • Malta
  • Marokko
  • Martinique
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Montenegro
  • Mozambique
  • Myanmar
  • Namibia
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Nordirland
  • Nordmakedonien
  • Norge
  • Oman
  • Pakistan
  • Palæstina
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Rumænien
  • Rusland
  • Rwanda
  • Saint Vincent og Grenadinerne
  • Salomonøerne
  • San Marino
  • Saudi Arabien
  • Schweiz
  • Senegal
  • Serbien
  • Sierra Leone
  • Singapore
  • Skotland
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Spanien
  • St. Kitts og Nevis
  • Sudan
  • Sverige
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Syrien
  • Tadjikistan
  • Taiwan
  • Tanzania
  • Tchad
  • Thailand
  • Tjekkiet
  • Togo
  • Trinidad og Tobago
  • Tunesien
  • Turkmenistan
  • Tyrkiet
  • Tyskland
  • USA
  • Uganda
  • Ukraine
  • Ungarn
  • Uruguay
  • Usbekistan
  • Vanuatu
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Wales
  • Yemen
  • Zambia
  • Zimbabwe
  • Østrig
Superligaen
  • Superligaen
  • Danmark U17 Ligaen
  • Danmark 1. Division
  • Danmark U19 Ligaen
  • Danmark 1. Division (Kvinder)
  • Danmark Danmarksserien (Kvinder)
  • Danmark Kvinde-LP (Kvinder)
  • Danmark Reserveholdsturneringen
  • Danmark Kvindeligaen Kval (Kvinder)
  • Danmark - Op-/nedrykning
  • 1. Division Qualification Group (Kvinder)
  • Danmark 2. Division
  • Danmark 3. Division
  • Danmarksserien
  • Danmark DBU Pokalen
  • Danmark Liga Cup
  • Danmark Viasat cup pulje 1
  • Danmark Kvindeligaen (Kvinder)
  • Danmark Oddset Cup slutspil, Indendørs
2021/2022
  • 2021/2022
  • 2020/2021
  • 2019/2020
  • 2018/2019
  • 2017/2018
  • 2016/2017
  • 2015/2016
  • 2014/2015
  • 2013/2014
  • 2012/2013
  • 2011/2012
  • 2010/2011
  • 2009/2010
  • 2008/2009
  • 2007/2008
  • 2006/2007
  • 2005/2006
  • 2004/2005
  • 2003/2004
  • 2002/2003
  • 2001/2002
  • 2000/2001
  • 1999/2000
3F Superligaen
  • 3F Superligaen
  • Superligaen Kvalifikationsspil
  • Superligaen Mesterskabsspil
 
FC MidtjyllandFCM
  • AGFAGF
  • AaBAaB
  • Brøndby IFBIF
  • FC KøbenhavnFCK
  • FC MidtjyllandFCM
  • FC NordsjællandFCN
  • OBOB
  • Randers FCRAN
  • Silkeborg IFSIF
  • SønderjyskESØN
  • Vejle BoldklubVB
  • ViborgVFF
-
 
AaBAaB
  • AGFAGF
  • AaBAaB
  • Brøndby IFBIF
  • FC KøbenhavnFCK
  • FC MidtjyllandFCM
  • FC NordsjællandFCN
  • OBOB
  • Randers FCRAN
  • Silkeborg IFSIF
  • SønderjyskESØN
  • Vejle BoldklubVB
  • ViborgVFF
Seneste indbyrdes opgør
Dato
Hjemme
Resultater
Ude
Turnering
04/18 2022
2022-04-18 18:00
2-0
-
02/20 2022
2022-02-20 14:00
0-2
-
10/28 2021
2021-10-28 19:45
3-1
-
07/24 2021
2021-07-24 18:00
0-1
-
02/19 2021
2021-02-19 19:00
0-2
-
11/28 2020
2020-11-28 16:00
0-0
-
06/14 2020
2020-06-14 14:00
0-2
-
1 / 8
Seneste kampe FC Midtjylland
Seneste kampe AaB
Form
Tabel
Over / Under
Handicap
Analyse Hold
Analyse Spillere

Flere Tips

16. august 2022
Units 4/10
Tippet til 1.75
13. august 2022
21:05
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 1.97
19:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar