18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

FC Midtjylland-Vejle Boldklub-6. August 2021 20:30

Units 6/10 Tabt
FC Midtjylland vs Vejle Boldklub
Vejle Boldklub +1.00 (AH)
6. august 2021 20:30
ComeOn
Tippet til 1.87
Udgivet 1. august 2021 23:35
Det er et par spekulative spil, jeg kommer med på FC Midtjyllands modstandere i de kommende kampe. Rygterne går på, at FCM er ramt relativt hårdt af covid-19, og derfor kommer til at mangle en del spillere mod PSV – og sandsynligvis også mod Vejle i weekenden. Mikael Andersson blev ramt af sygdom i seneste uge, og røg i isolation. Alligevel ser det ud til at have startet en smittekæde, og selvom det er uvist, hvor meget det kommer til at ramme dem, så er det en dårlig optakt til et enormt vigtigt opgør.

Samtidig er FCM i gang med en hård start på sæsonen, hvor spillet har været svingende, udskiftningen i truppen stor, man har en ny træner, og så spiller man rigtigt mange kampe i denne periode, hvilket bør få betydning før eller siden, da truppen endnu ikke er bred nok til at præstere i så mange vigtige kamp.

FCM tabte åbningskampen mod OB, hvor man hjemme på MCH præsterede dårligt. Siden da har man skiftet formation, og det har forbedret vicemestrene. Vejle fik et point mod Brøndby, og de spillede en flot kamp, hvor et manglende dømt straffespark i de døende minutter betød, at Vejle måtte nøjes med et point. Vejle har eller startet skidt, men man begyndte at kunne se gode tegninger i spillet, hvor Carit Falch begynder at sætte sit præg med et fint offensivt udtryk. Man har hentet et par gode forstærkninger, som har hjulpet vejlenserne, og asian-linjen på +1 er flot.

Skulle rygterne om covid-19 udbrud holde stik, så kommer dette odds til at styrtdykke, og samtidig står man få dage forinden overfor en ekstremt vigtig kamp mod PSV Eindhoven, hvor der også er en rejse, der kommer til at fylde.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Midtjylland
Vejle Boldklub
Odds are subject to change. Last updated 6. august 2021 20:26.

FC Midtjylland – Vejle Boldklub Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar