FC Midtjylland-Vejle Boldklub-6. August 2021 20:30

FC Midtjylland vs Vejle Boldklub
Over 2.5 mål
20:30 6. august 2021
Tippet til 1.81
Units 1/10
Vundet
Udgivet 6. august 2021 09:20
Der er fortsat COVID-19, der lurer i FC Midtjylland og de må igen stille med en svækket trup. Det var også tilfældet da de i midtugen mødte PSV, og på kort tid var bagud med 3-0. Det er specielt defensiven, der er svækket med Juninhó i karantæne, Høegh i isolation og det samme er Dalsgaard. I defensiven er Midtjylland ikke lige så brede som i offensiven, og det kan åbne op for et målrigt opgør.

Vejle har indledt Superligaen med to nederlag og et uafgjort resultat, og indtager derfor sidstepladsen. De vil være sultne efter at få point med hjem fra heden her, og med tanke på FC Midtjyllands fravær, vil de også kunne fornemme mulighederne. Senest kom de på tavlen to gange, da de spillede 2-2 med Brøndby hjemme i Vejle. Wahid Faghir fik her åbnet scoringstavlen, og han er en vigtig mand at få i gang for Vejles offensiv.

På trods af FC Midtjylland har en del fravær, så skal de stadig gå efter sejren. Det vil muligvis være to mandskaber, der vil gøre deres for at tage alle tre point, og det kan skabe en åben kamp i det midtjyske.

FC Midtjylland – Vejle Boldklub Odds


FC Midtjylland – Vejle Boldklub Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar