18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 875,5
TBP 106,9%
Hitrate 47,1%

FC Midtjylland-Randers FC-16. May 2021 12:00

Units 6/10 Tabte
FC Midtjylland vs Randers FC
FC Midtjylland -1.50 (AH)
May 16, 2021 12:30
Udgivet May 13, 2021 14:45
Kamp: FC Midtjylland – Randers
Tip: FC Midtjylland -1,5
Odds: 2,12
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Randers FC er fortjent pokalmestre efter sejren over SønderjyskE, og det bør få betydning for rundens Superligakamp, når man møder FCM på udebane. FCM spiller for et mesterskab og skal vinde, mens Randers sandsynligvis kommer med tømmermænd og samtidig tillader sig at rotere på holdet, da man ikke har noget at spille for i ligaen. Pokaltitlen og billetten til et europæisk gruppespil kan godt give en selvtilfredshed hos Randers, så et nederlag mod FCM ikke gør helt så ondt.

I kampen mod AGF i seneste runde blev Randers i perioder spillet under græstæppet, og det var tydeligt, at Randers-spillerne var påvirket af den forestående pokalfinale, og jeg tror også, det vil få noget betydning her.

FCM har haft et lidt svingende slutspil, men man har været stærke på hjemmebane med tilskuere på stadion. FCK blev besejret med store cifre, mens FCN blev slået med 3-0. FCM startede stærkt i Brøndby senest, men kunne ikke holde kadencen med 10 mand og tabte fortjent. Det har gjort topkampen lige igen, og med det svære slutprogram, så kræves der en sejr her.

FCM har et godt tag på Randers, som man har slået i de seneste 10 af 11 tilfælde, og selvom det blev 0-0 senest, så er forudsætningerne anderledes her, og jeg tror, FCM fortsætter dominansen overfor Randers.


FC Midtjylland – Randers FC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Midtjylland
Randers FC
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 12:57.

FC Midtjylland – Randers FC Head 2 Head


Skriv et svar