FC Midtjylland-PSV Eindhoven-10. August 2021 20:00

FC Midtjylland vs PSV Eindhoven
Over 2.5 mål
20:00 10. august 2021
Tippet til 1.63
Units 1/10
Tabt
Udgivet 10. august 2021 09:42
Der skal en sensation til, hvis FC Midtylland skal spille sig videre i Champions League-kvalifikationen efter at PSV vandt 3-0 i det første opgør i Holland. I det opgør var hollænderne ganske suveræne og kunne reelt beset også have scoret et par mål mere end tilfældet var. FC Midtylland havde optræk til et par muligheder, dog uden at det for alvor blev farligt.

FC Midtjylland fik dog oprejsning i fredagens Superligakamp, da de spillede sæsonens bedste kamp hidtil og vandt med 4-1 over Vejle. Anders Dreyer og Evander var i strålende spillehumør, og kan de finde det samme frem i aftenens kamp, så er der muligheder for, at midtjyderne kommer på tavlen mod de stærke hollændere.

Hollænderne vil højst sandsynligt ikke gå på kompromis med deres spillestil, uanset om det står 0-0 eller om de fører 5-0 samlet. Det bør også tale for en chancerig kamp. PSV kommer ind til opgøret fyldt med selvtillid. I weekenden slog de, de hollandske mestre fra Ajax med hele 4-0. Ajax blev ramt af et rødt kort ved stillingen 2-0 i slutningen af første halvleg, men ikke desto mindre var der tale om en gennemført præstation, særligt offensivt.

Udebanemål er ude af ligningen her, og derfor skal FC Midtjylland ikke bekymre sig om det. De kan storme frem og jagte mål, velvidende om at det sagtens kan gå galt i den anden ende. Umiddelbart ligner det en kamp, hvor netmaskerne kommer til at blafre minimum tre gange.

FC Midtjylland – PSV Eindhoven Odds


FC Midtjylland – PSV Eindhoven Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar